Eidfjord superlader offisiellt åpnet lørdag 20 mai.

Artikkel, Fotoalbum

Av: Vigdis Asbjørnsen

Da har endelig Eidsfjord superlader offisielt åpnet.
Marianne Mølmen fra Tesla ønsket velkommer før hun introduserte ordfører Anved Johan Tveit som fikk æren av å klippe det røde båndet. TOCN ved Elise Gundersen overrakte ham deretter en bukett blomster og en hilsen på vegne av alle teslaeiere for fremtidsrettet satsing.

Deretter var det over til Quality Vøringsfossen Hotell hvor det var gjort klart et langbord med deilig pizza. Der ble det utdelt en bukett blomster til hotellsjefen for godt samarbeid og velvillighet med å forvalte og låne ut et TOCN CHAdeMo adapter til Teslaeiere med akutte ladebehov  – før superladeren kom opp.
Det ble forøvrig fortalt et omsetningen i ulike bedrifter alt har blitt merkbar høyere etter at ladestasjonene ble operative.

 

 

Foto: Elise Gundersen, Mats Iversen Floen, Thomas Brudvik
Tekst: Vigdis Asbjørnsen

Legg igjen den første kommentaren