Første treff i Stavanger ble suksess

Artikkel, Fotoalbum

Av: Vigdis Asbjørnsen

15 personer møtte opp til første TOCN-treff hos Tesla i Stavanger.

Presentasjon av Kverneland energi på solcelleløsninger for hus og hytte var meget bra. Gode diskusjoner og de hadde et godt tilbud med seg til interesserte. De var representert ved Aksel og Jonas Kverneland.
I tillegg var det Q&A med produktspesialist Leo Vangen fra Tesla Stavanger. Gode diskusjoner og innspill til blant annet planlegging av superchargere i Rogaland for fremtiden, samt løsninger for enkelt og fellesgarasjer. Dette sett i sammenheng med blant annet solcelleløsninger.

Det var også innspill til Tesla om å få en godkjent modifikasjon på eldre Model S som gjør at bilene med Tesla sin godkjenning kan ha en LED-bar eller tilsvarende som er godkjent montert. Gjerne av Tesla selv, eller en samarbeidspartner som gjør dette etter Tesla sine føringer.
Det var flere andre diskusjoner, og praten gikk løst. Leo Vangen tok i mot oss på en suveren måte. Deretter ordnet han prøvekjøring med SP100DL, noe som falt i smak ????
Treffet ble holdt i salgslokalet til Tesla, og alle som var på jobb var behjelpelige med alt hva vi måtte ønske eller lurte på.

Tesla Stavanger skal ha en stor takk for at de tok i mot oss i dag. Vi har luftet tanken om et treff til høsten der teknisk er ønsket for gjennomgang av vedlikeholdsprogram på bilene, samt øke kompetansen på hva vi som eiere bør gjøre selv.

Tesla Stavanger virker positive til et slikt treff, og dette følger vi opp.
Videre blir det et uformelt treff med grilling og sosialt etter sommerferien. Tid/sted vil bli annonsert. ????

Bilde og tekst: Ronny Johansen