Sjekkliste for utlevering av Model S

Artikkel

Av: Terje Choi Førsund

Tesla er en ung produsent av biler, og med stadig økte salgstall hender det at det går litt fort i svingene. En del opplever at nybilen som skal hentes har en del feil og mangler. Tesla pleier å være flink med å ta unna garantisaker, men det kan være lurt å gå nøye over bilen ved utlevering. Vi anbefaler at du tar med deg en lommelykt, samt bruke mobilens kamera for å ta en god del bilder. Dette kan være viktig for å kunne dokumentere for eksempel en lakkskade som var der ved utlevering. Skulle du finne ting senere, så har du jo garantien – ingen fare. Det viktigste du må sjekke er at du får med deg det du skal, og at lakkskader, bulker, riper etc fanges opp før du reiser avgårde med ditt nye vidunder!

Hvordan få tilgang til sjekklista for Tesla Model S?

Logg inn med brukernavn og passord for å få opp hele artikkelen.

Er du ikke TOCN-medlem?
Det kan du kjapt bli. Klikk deg inn på denne lenken, registrer deg som betalende medlem, og snart kan du nyte alle medlemsfordelene klubben har. Velkommen inn i klubben!

Legg igjen den første kommentaren