Flere superladere!

Artikkel

Av: Vigdis Asbjørnsen

En rekke superladere har vært under bygging nylig, og noen av dem rakk å bli ferdig før nyttår også. Deriblant var Skarnes, som vi var med på å offisielt innvie rett før jul. Denne siste laderen har det tatt litt tid å få inn på de offisielle kartene til Tesla, sikkert på grunn av mye å gjøre hos Tesla mot slutten av kvartalet.

En tilfeldig titt på superladerkartet til Tesla i dag, avdekket at har de oppdatert kartene sine – men det har samtidig kommet inn en mengde nye planlagte ladere, også – spesielt i Norge!

Alta er en lokasjon man lenge har snakket om. Kautokeino også, – og ellers ser det ut til at Finnmark etter hvert blir dekket. Noen flere ladere er planlagt i Sør-Norge også, men de fleste kommer i nord.
Litt av en nyttårsgave med andre ord!

Det blir spennende å se hvor fort disse blir bygget ut, men nå er de faktisk plassert på kartet!
Se selv her: Superladerkart

Skjermdump fra tesla.com
Hovedbilde fra Skarnes SuC

Legg igjen den første kommentaren