Utlån av CHAdeMO-adapter

Noen ganger, når man er utenfor superladernettverket eller når det passer bedre slik, kan det være greit å bruke et CHAdeMO-adapter på en CHAdeMO-lader istedet. Men – et CHAdeMO-adapter er ikke noe alle har. Heldigvis finnes det en løsning.

På kartet under finner du informasjon om hvor disse CHAdeMO-adapterne er for utlån, og ved å klikke på kartet finner du kontaktinformasjon for hvert av de aktuelle adapterne.
Noen er utplassert på døgnåpne bensinstasjoner, hoteller eller på butikker (røde), andre er hos privatpersoner/styremedlemmer (lilla).

Rødmerket
Dette er adaptere som tilhører en spesifikk lader og som ikke skal tas med til andre steder. Disse får du tak i ved å kontakte utlånsstedet og levere inn førerkortet ditt eller tilsvarende som pant mens du lader.

Lillamerket
Dette er adaptere man kan låne med seg for en kortere eller lengre periode, mot et depositum, som for øyeblikket er på 4900 kr.

Hvem eier adapterne i kartet?bb

  • Det er en hel del enkeltpersoner som låner ut sitt eget adapter.
  • TOCN har fått 15 adaptere av Bjørn Nyland, samt handlet flere selv

Om du har forslag til en ny lokasjon, eller har et adapter du er villig til å låne ut iblant; ta kontakt med oss via e-postadressen post@tocn.no.

TOCN har flere adaptere tilgjengelig, og som kan legges ut på gunstige lokasjoner, dersom det kommer noen med gode konkrete forslag.

Les også:

Lading med Chademo
Ladeveiledning

I Sverige finnes det også et CHAdeMO-ladekart – der privatpersoner låner ut sine adaptere: https://chademokartan.se/

Foto: Roger Kolbu, TOCN