Superprint AS og ALPHA Autodesign

I samarbeid med Superprint AS har vi en fantastisk avtale om bildekor for alle TOCN-medlemmer. Superprint utfører helfolieringer, fargebytte av cromelister, interiørfolie, solfim og diverse andre endringer. Avtalen gjelder også deres avdeling ALPHA Superdesign.

Superprint benytter kun høyeste kvalitet wrappingfolie, og har montører med mye erfaring i sitt fag.

Superprint as ble etablert 1. Januar 2011 og holder til på Verpet Industriområde i Vestby Kommune. De er et team bestående av mennesker med mye «passion» for vårt fag – og sine kunder. Superprint Teamet har mange års erfaring innenfor bransjen og de legger stor vekt på å lage de aller beste løsningene for akkurat deg som kunde. Deres kundeportfolio er variert og allsidig, akkurat som de som jobber på Superprint.

Superprint er en ren produksjonsbedrift som har egen maskinpark, dyktige medarbeidere og er en profesjonell tilbyder og leverandør innenfor skilt, dekor, firmaprofilering og messemateriell. De er flinke og kreative montører som tar montasjeoppdrag av egne produkter, samt at de har montasjehall for helfoliering av biler, større kjøretøy, omprofilering og nyprofilering av bildekor og annen type større prosjekter.

Hvordan benytte seg av medlemsfordelen og få de rabatterte prisene?

Logg inn for å få opp fremgangsmåte for å oppnå rabatt.

Du finner dem her:
Web: http://www.superprint.no
Facebook: https://www.facebook.com/Superprint-333449916699/
og https://www.facebook.com/ALPHA-Autodesign-149912818910571/


Last ned prisliste i PDF-format her.