Tesla lanserer ny prisstruktur for Supercharging-nettverket i Europa

Artikkel

Av: Roger Kolbu

Tesla justerer nå på abonnementordningen for lading av endre elbilmerker på deres Supercharging-nettverk i Europa.


I en pressemelding i dag, kommer Tesla med følgende informasjon om den justerte ordningen:

Dette er nytt:  

  • Den 13. april introduserte vi en medlemskapsmodell for alle kundene våre som benytter seg av Supercharger-nettverket.
  • Elbileiere kan få lavere priser på Supercharging ved å skaffe seg et medlemskap. Tesla-eiere er automatisk medlemmer uten ekstra kostnad.
  • Fra og med i dag vil den månedlige medlemskapsavgiften for å få reduserte priser på Supercharging settes ned fra 129 kroner per måned, til 115 kroner per måned.
  • I dag introduserer Tesla også et nytt årlig medlemskapsalternativ for 1150 kroner pr. år, noe som gir 16 % lavere pris – sammenlignet med å ha et månedlig medlemskap. Det årlige medlemskapet gir også Supercharger-brukere tilgang til medlemsprisene

Med denne oppdateringen vil Tesla-eiere kunne fortsette å nyte en sømløs og helintegrert Supercharging-opplevelse med de lavere medlemsprisene, enn prisene for kundene som ikke er medlem, samtidig som andre elbileiere vil få flere rimelige alternativer å velge mellom. Supercharging uten medlemskap forblir tilgjengelig for alle elbileiere, mens Supercharging-prisene vil fortsette å oppdateres regelmessig for å tilby rimelig hurtiglading for alle elbilsjåfører.

Medlemskap
Kunder med et aktivt medlemskap vil få fordelen av at månedskostnaden automatisk settes ned, eller de kan bytte til et årlig medlemskap. Tesla-appen må være oppdatert til versjon 4.32 eller nyere.


Om Superchargerne:
Tesla Supercharger-nettverket er den største hurtigladeinfrastrukturen globalt, og det mest omfattende offentlige hurtigladenettverket i Europa. I dag er det mer enn 14.000
Superchargere fordelt på mer enn 1100 lokasjoner i 30 Europeiske land. Over 70% av nettverket er i dag åpent for andre elbiler enn Tesla, og flere Superchargere vil bli åpnet i nær framtid.

Foto: Tesla