TOCNs julekalender 7. desember 2021

Julekalender 2021

Av: Roger Kolbu

Har du sjekket alle de fine samarbeidspartnerne vi har? De står klare til å ta imot dere som kunder, og de gir alle betalende klubbmedlemmer gode rabatterte priser på det de tilbyr. Bor du for langt unna våre samarbeidspartnere? Tips oss om potensielle tilbydere i din nærhet, og gi oss kontaktinfo og referanser, så kanskje de blir med på listen vår?

Julekalenderen vår er en stripe med fine tilbud. Her presenterer vi to av våre samarbeidspartnere – hver eneste dag frem til jul. Gode fotografer som har gitt oss tilgang til sine bilder har vi også, og det er hyggelig å presentere de fine bildene i denne julemåneden. Og er du ekstra heldig, vil du også finne en samarbeidspartner som har et veldig godt, men kortvarig juletilbud du kan benytte deg av. Scroll nedover, så dukker det plutselig opp.

Her kan du se alle tidligere “luker” og medlemstilbud i årets julekalender!

Er du ennå ikke blitt medlem?
Det kan ordnes i en fei. Klikk deg inn på denne lenken, registrer deg som medlem, og snart kan du nyte alle medlemsfordelene klubben tilbyr. Velkommen inn i klubben i dag!


Kalenderen for 2022 er klar for salg!


Høstens lille fotokonkurranse ga oss muligheten til å lage en ny kalender for året 2022. Ta en titt – og bestill kalenderen her!


Presentasjon av TOCNs samarbeidspartnere:


Gytis Autek AS tilbyr bilmatter til alle Tesla-modeller, og har du en Model X, kan du få skvettlapper og ekstra beskyttelse på bilens utsatte steder. I vår sølete og sørpete vintervær er det fint å kunne få tak i gode matter som tar godt vare på bilen.


Vår neste samarbeidspartner er Car Spa – Detail Shop med adresse i Oslo. Car Spa utfører bilpleie, skinnreparasjon og smart repair under samme tak, og her er de lidenskapelig opptatt av sine varemerker og produkter. Sjekk ut lenken og se hva du kan gjøre nytte av.


Spesialtilbud, kun i førjulstiden:
Her må du kjappe deg, dersom du finner et godt juletilbud fremover. Disse tilbudene dukker opp enkelte dager i førjulstiden, og varer kun i meget begrenset tid. Kanskje tilbudet kan være med på å lette litt på stresset fremover?

Dagens spesialtilbud:


Bildeler.no gir alle klubbens betalende medlemmer følgende tilbud:
I perioden 07.12.2021 til 12.12.2021 får du hele 25 % medlemsrabatt på alle ladekabler i nettbutikken.
Logg deg inn på deres medlemsfordelside for fremgangsmåte ved bestilling.


TOCNs egne tips og triks:
Popper det opp en feilmelding på skjermen i din Tesla, og du ønsker å få vite nærmere hva meldingen betyr? Legg gjerne ut et spørsmål på Facebook-gruppene våre, men husk å fortelle hva det står i meldingen. Et bilde sies å si mer enn tusen ord, men det er ikke slik når du legger ut feilmeldingen i kommentarfeltene. For at andre som opplever å få samme melding kan finne løsningen, blir meldingen søkbar – dersom du skriver inn meldingsteksten (og gjerne feilkodene) også.


Familiehygge i ventetiden:
I dag er det 17 dager igjen til julaften, og de nærmeste i din familie skal i dag få 17 varme klemmer, som du skal dele ut. Det er lov å klemme samme familiemedlem alle 17 gangene. Klemmer gir magiske krefter, og det trenger vi i disse dager alle sammen. God bamseklemmedag.

Tesla Owners Club Norway ønsker alle en riktig god førjulstid!

Tekst og idé: Vigdis Margrethe Løver
Foto: Matthias Friedrich