TOCNs julekalender 21. desember 2021

Julekalender 2021

Av: Roger Kolbu

Personlig pleie er også en viktig ting å ta vare på. I TOCNs julekalender tar vi vare på hele deg, og gir dagene før jul en god vinkling. Lukk opp dagens luke og se hva julekalenderen har å tilby. Nå i dag, bare tre dager før jul.

I dag er det vintersolverv og solen står aller lavest på himmelen midt på dagen. Kort dag og lang natt, men i dag kalles dagen også for solsnudagen. Denne dagen er det mange som feirer med god mat, hygge og bålbrenning utendørs. I dagens luke feirer vi sammen med gode samarbeidspartnere, fotografens opplevelse av den mørke solsnunatten, ekstra juletilbud kan dukke opp, og julehygge sammen med familie og venner. Hygge som et godt å ta med på årets korteste dag.

Her kan du se alle tidligere “luker” og medlemstilbud i årets julekalender!

Er du ennå ikke blitt medlem?
Det kan ordnes i en fei. Klikk deg inn på denne lenken, registrer deg som medlem, og snart kan du nyte alle medlemsfordelene klubben tilbyr. Velkommen inn i klubben i dag!


Kalenderen for 2022 er klar for salg!


Høstens lille fotokonkurranse ga oss muligheten til å lage en ny kalender for året 2022. Ta en titt – og bestill kalenderen her!


Presentasjon av TOCNs samarbeidspartnere:


Trondheim Bil-Demontering AS holder til i Melhus, sør for Trondheim. De har et rikholdig delelager, kvalitetskontrollert og originalt. På nettsiden deres kan det søkes etter akkurat den delen du må ha. Sjekk lenken og se hva de kan gjøre for deg.


T-pro gir rabatter på rep og delesalg til alle betalende TOCN-medlemmer. T-pro samarbeider med bilverksteder rundt i hele Norge. Om du bor i nærheten av Jessheim kan du selv hente delen du bestiller. Sjekk ut lenken og finn delelageret.


Spesialtilbud, kun i førjulstiden:
Her må du kjappe deg, dersom du finner et godt juletilbud fremover. Disse tilbudene dukker opp enkelte dager i førjulstiden, og varer kun i meget begrenset tid. Kanskje tilbudet kan være med på å lette litt på stresset fremover?

Dagens spesialtilbud:

Ingen spesialtilbud i dag! Men følg med utover i desember! Plustselig ligger det aller beste tilbudet og venter på deg.


TOCNs egne tips og triks:
Har du tenkt på at en riktig sittestilling i Teslaen er viktig når det gjelder å ha optimal beskyttelse i en plutselig hendelse?

1. Still inn setet slik at sikkerhetsbeltet sitter riktig over hoftene, og ikke over magen.

2. Sitt oppreist med begge føttene i gulvet og seteryggen med en helning på maks 30 grader.

3. Pass på at du enkelt kan nå pedalene, har armene lett bøyd når du holder i rattet og brystet er minst 25 cm fra kollisjonsputedekselet.

4. Ved en hard oppbremsing, skal bakenden trykkes hardt inn i knekken mellom seteputen og seteryggen. Løftes hoftepartiet i oppbremsingen, still inn seteryggen «en tanke» rettere, og test oppbremsingen igjen.


Familiehygge i ventetiden:
Har du laget juletrekurver til juletreet ditt? Ta fram alle Tesla-bildene du synes er fine, og kopier dem på kopimaskinen. De behøver ikke være så veldig store disse bildene, ca 5 cm brede og 4 cm høye, er sånn passe. Pynter du bildene med litt glitterlim, så blir de enda finere. Så lager du juletrekurver av to halvsirkler, brett dem dobbelt og sett dem sammen to og to til en julekurv. Husk hanken! Tenk så gøy å ha masse Tesla-julekurver på juletreet i år? Ha en fin aktivitetsdag!

Tesla Owners Club Norway ønsker alle en riktig god førjulstid!

Tekst og idé: Vigdis Margrethe Løver
Foto: Terje Førsund

Legg igjen den første kommentaren