TOCNs julekalender 22. desember 2021

Julekalender 2021

Av: Roger Kolbu

Jada, da er det bare to dager igjen til jul, og det meste burde være i boks. Men sliter du med alt som bare MÅ gjøres før jul? Ta deg en liten pause mens du hygger deg med dagens julekalenderluke.

Stort snøfall gir mye arbeid, og det er dagens foto en liten påminnelse om. Men fortvil ikke, snøen forsvinner til våren, og det du ikke får måkt vekk i dag, kan du ta i morgen. Bare du får bilen ut på veien, da. Det holder. Gode tips befinner seg i dagens luke, samarbeidspartnerne våre har kjempet om oppmerksomheten i hele desember, og kanskje du har funnet akkurat det du trenger? Så vær stille litt og les deg nedover i dagens luke.

Her kan du se alle tidligere “luker” og medlemstilbud i årets julekalender!

Er du ennå ikke blitt medlem?
Det kan ordnes i en fei. Klikk deg inn på denne lenken, registrer deg som medlem, og snart kan du nyte alle medlemsfordelene klubben tilbyr. Velkommen inn i klubben i dag!


Kalenderen for 2022 er klar for salg!


Høstens lille fotokonkurranse ga oss muligheten til å lage en ny kalender for året 2022. Ta en titt – og bestill kalenderen her!


Presentasjon av TOCNs samarbeidspartnere:


Visste du at Tesla har egen nettbutikk? Det er nok for sent å få julegaver tilsendt hjem før jul, dessverre, men gøy å sjekke nettbutikken og se hvilke produkter du kan få med skikkelig Tesla-logo på. Sjekk ut lenken.


Ønsker du en ny farge eller grafiske detaljer på din bil, så er det Involve! Wrap It Up du skal kontakte. Firmaet holder til i Oslo, og de behandler bilen din på en profesjonell måte i rene og innbydende lokaler. Sjekk lenken og se noe av det de kan tilby til alle Teslas modeller.


Spesialtilbud, kun i førjulstiden:
Her må du kjappe deg, dersom du finner et godt juletilbud fremover. Disse tilbudene dukker opp enkelte dager i førjulstiden, og varer kun i meget begrenset tid. Kanskje tilbudet kan være med på å lette litt på stresset fremover?

Dagens spesialtilbud:


Bilnerden gir alle klubbens betalende medlemmer følgende tilbud:

I dag, onsdag 22.12.2021, får du hele 40 % rabatt på en rå poleringspakke som inneholder alt du trenger for å komme i gang med maskinpolering. Passer til både nybegynnere og bilpleieentusiaster. Vi kan varmt anbefale North Detailing Kawasan og grønn SFX pute. Rydder opp i mye og etterlater en speilblank finish på de aller fleste Tesla-lakkene. Husk – KUN i dag!
Logg deg inn på deres medlemsfordelside for fremgangsmåte ved bestilling.


TOCNs egne tips og triks:
HUSK BLINKLYS !!! Behøver det å sies mer?

Ved å bruke blinklyset riktig reduseres risikoen for ulykker og selvfølgelig bøter som ødelegger julebudsjettet. Avpass farten, blink til venstre når du kjører inn i rundkjøringen, og blink til høyre når du kjører ut av rundkjøringen. Ved å gi tydelige tegn hjelper det trafikanter som ligger bak deg, du møter i rundkjøringen og de som står å venter på å komme seg inn i rundkjøringen. Gi et lite vink, blink!


Familiehygge i ventetiden:
Endelig kommer det en god aktivitet for slitne foreldre. I dag er det «være-stille-dagen» en hel time, ja, for lenger klarer nok ikke ungene å holde fred. En time helt musestille, og den som snakker først må ut å støvsuge Teslaen. Sånn, så fikk Teslaen litt ekstra stell før jul også. Putt propper i ørene dine om ungene hyler alt for mye sammen med støvsugeren. Hi hi.

Tesla Owners Club Norway ønsker alle en riktig god førjulstid!

Tekst og idé: Vigdis Margrethe Løver
Foto: Geir Kjosavik