TOCNs julekalender 20. desember 2021

Julekalender 2021

Av: Roger Kolbu

Nedtellingen går videre, i dag er det fire dager igjen til jul. Julekalenderen vår gjør det enkelt for deg å følge med tiden. Sett deg nå ned og slapp litt av og hygg deg med dagens luke. Kanskje du oppdager noe du faktisk har nytte av i linjene nedover?

Det er mange ting i dagens kalender som kan gi deg nye ideer. Tipsene fra TOCNs egne medlemmer er alltid viktige å få med seg. Vi presenterer et par av våre samarbeidspartnere, og det du ikke har tid til før jul, kan du likevel bestille nå. Kanskje det befinner seg er supertilbud i dagens luke også, du ser det først om du leser deg nedover. Kalender for neste år kan bestilles nå og nytes hele neste år. Kjapp deg og bestill den nå. Ha en fin pause!

Her kan du se alle tidligere “luker” og medlemstilbud i årets julekalender!

Er du ennå ikke blitt medlem?
Det kan ordnes i en fei. Klikk deg inn på denne lenken, registrer deg som medlem, og snart kan du nyte alle medlemsfordelene klubben tilbyr. Velkommen inn i klubben i dag!


Kalenderen for 2022 er klar for salg!


Høstens lille fotokonkurranse ga oss muligheten til å lage en ny kalender for året 2022. Ta en titt – og bestill kalenderen her!


Presentasjon av TOCNs samarbeidspartnere:


Fluid Film lanolinolje er nok markedets beste antirustbehandling, og de har har meget gode resultater. Om du lurer på hva dette egentlig går ut på, så sjekk lenken, og les deg opp. Anbefales.


BareVask AS vasker bilen din med børsteløs vask, og har flere lokasjoner på Østlandet. Blir du en vaskeabonnent, får du rabatt når du bruker hallene deres. Sjekk hjemmesiden og lenken så finner du ut om vaskehallene befinner seg i ditt nabolag!


Spesialtilbud, kun i førjulstiden:
Her må du kjappe deg, dersom du finner et godt juletilbud fremover. Disse tilbudene dukker opp enkelte dager i førjulstiden, og varer kun i meget begrenset tid. Kanskje tilbudet kan være med på å lette litt på stresset fremover?

Dagens spesialtilbud:

Ingen spesialtilbud i dag! Men følg med utover i desember! Plustselig ligger det aller beste tilbudet og venter på deg.


TOCNs egne tips og triks:
Som ny Tesla-eier er det mange nye ting å sette seg inn i. En av de aller viktigste tingene er faktisk å bruke litt tid på å lese brukerhåndboken på skjermen. Det er også lurt å laste ned og lagre brukerhåndboken på mobilen din. Det er den du oftes har for hånden når du står utenfor bilen og har et problem. Det er utrolig mange ting som kan løses ved hjelp av brukerhåndboken, uten å måtte spørre på Facebook-gruppene. Lykke til med å lese deg opp på alt du lurer på.


Familiehygge i ventetiden:
Har du pyntet Teslaen din til jul? Ja, den bare venter på å bli stæsja skikkelig og gi bort juleglede til deg selv og naboene når de kommer forbi. Ta frem alle de julelysene som går på batteri, granbarlenker, julekuler, juletre med pynt eller noe annet fint du finner i julepyntkassene dine. Pynt Teslaen til trengsel og gled deg over julestemningen. Det er ikke sikkert du kan kjøre rundt med all julepynten, men når bilen står stille i gården hjemme, så kan den jo nytes skikkelig. God julepyntedag.

Tesla Owners Club Norway ønsker alle en riktig god førjulstid!

Tekst og idé: Vigdis Margrethe Løver
Foto: Per-Torben Sørensen

Legg igjen den første kommentaren