TOCNs julekalender 19. desember 2021

Julekalender 2021

Av: Roger Kolbu

5 dager igjen til jul, og fjerde søndag i advent. Denne dagen ble fra riktig gammelt av kalt svartsøndag, fordi den ofte kommer svært nær – eller faller sammen med – vintersolverv. I vår julekalender ser vi ikke så mørkt på det, men sjekk ut selv og les deg nedover.

Julematen er vel allerede nesten ferdig og i hus nå, og kanskje du allerede har spist noen tallerkener med ribbe, pølser eller kjøttkaker? Lutefisk er også en tradisjonsrik rett, men den må ofte tilberedes over flere dager. TOCNs julekalenderluke kan nytes her og nå. Presentasjoner av samarbeidspartnere, og kanskje det dukker opp et supertilbud i dag, sånn rett før jul? Bilde fra en av våre ivrige Tesla-eiere vises fram, gode medlemstips, og en ny kalender for 2022 kan du bestille også. Les deg nedover dagens luke og gå på oppdagelse.

Her kan du se alle tidligere “luker” og medlemstilbud i årets julekalender!

Er du ennå ikke blitt medlem?
Det kan ordnes i en fei. Klikk deg inn på denne lenken, registrer deg som medlem, og snart kan du nyte alle medlemsfordelene klubben tilbyr. Velkommen inn i klubben i dag!


Kalenderen for 2022 er klar for salg!


Høstens lille fotokonkurranse ga oss muligheten til å lage en ny kalender for året 2022. Ta en titt – og bestill kalenderen her!


Presentasjon av TOCNs samarbeidspartnere:


På Lierskogen, mellom Asker og Drammen, ligger elbilberkstedet Elbilmek. Her kan du få ekspress-service, med to mekanikere i arbeid på din bil, mens du venter. Sjekk lenken, dersom du har et problem som må løses fort.


I Bodø finner du Outlaw Detailing AS. Polering, coating og vask av bilen din kan du få hos disse. Gode rabatter til TOCNs betalende medlemmer, så sjekk ut lenken i dag.


Spesialtilbud, kun i førjulstiden:
Her må du kjappe deg, dersom du finner et godt juletilbud fremover. Disse tilbudene dukker opp enkelte dager i førjulstiden, og varer kun i meget begrenset tid. Kanskje tilbudet kan være med på å lette litt på stresset fremover?

Dagens spesialtilbud:

Ingen spesialtilbud i dag! Men følg med utover i desember! Plustselig ligger det aller beste tilbudet og venter på deg.


TOCNs egne tips og triks:
Har ladeluken frosset skikkelig fast, kommer det her noen enkle tips:

1. Bruk FOB-nøkkelen eller åpneren på ladekabelen til å åpne luken. Alternativt inne på bilens skjerm.

2. Gi ladeluken et velrettet, enkelt men lett trykke med neven bakerst på lukelokket, der hvor hengslet sitter. Viktig at det gjøres forsiktig, slik at ladeluken ikke sprekker.

3. Lirking med et kredittkort kan også løse problemet, spesielt i bakkant hvor hengslene sitter, men pass på at kortet ikke knekker.

4. Begge deler på en gang, både et lite dunk og lirking med kortet, er også en mulighet.

5. Virker ingen av disse triksene; fyll en plastpose med varmt vann og hold den på ladeluken. Dette kan klare å tine opp luken såpass at den lukker seg opp. Lykke til med triksene en iskald morgen.


Familiehygge i ventetiden:
I dag tar du en skikkelig filmkveld i Teslaen. Det er mange Teslaer som klarer den biffen nå, så det er jo ingen grunn til ikke å utnytte mulighetene. Inviter egne eller naboens barn til å se en julefilm sammen. Om bilen står til lading hjemme i garasjen eller på superladeren, er julefilm på skjermen alltid helt riktig i førjulstiden. God filmkveld.

Tesla Owners Club Norway ønsker alle en riktig god førjulstid!

Tekst og idé: Vigdis Margrethe Løver
Foto: Peter Gál

Legg igjen den første kommentaren