TOCNs julekalender 18. desember 2021

Julekalender 2021

Av: Roger Kolbu

Et dansk ordtak sier: Det nytter ikke å forlange sommer ved juletider. Men gode julekalendergaver kan vi få, og dagens luke er intet unntak. Lukk opp og les, og bli glad uansett om vinteren er hard.

Strøm trenger vi masser av i dagens moderne verden. Men visste du at det faktisk var strømrasjonering på akkurat denne dagen i 1943? Da ble strømmen koblet helt ut – dersom ikke strømforbruket gikk ned. Jeg håper ikke at dette skjer i dagens samfunn, for lys og varme trenger vi alle sammen.

Håper de gode tilbudene du finner i dagens kalenderluke vil varme deg godt, for samarbeidspartnerne våre står virkelig på for å gjøre dagene riktig gode. Det er alltid godt så se på bilder av fine biler, og TOCNs årskalender for neste år er en slik god ting som vi kan varme oss på et helt år. Les deg nedover i dagens luke og varm deg opp.

Her kan du se alle tidligere “luker” og medlemstilbud i årets julekalender!

Er du ennå ikke blitt medlem?
Det kan ordnes i en fei. Klikk deg inn på denne lenken, registrer deg som medlem, og snart kan du nyte alle medlemsfordelene klubben tilbyr. Velkommen inn i klubben i dag!


Kalenderen for 2022 er klar for salg!


Høstens lille fotokonkurranse ga oss muligheten til å lage en ny kalender for året 2022. Ta en titt – og bestill kalenderen her!


Presentasjon av TOCNs samarbeidspartnere:


Bilexperten har sitt verksted i Oslo og satser sterkt på å være et godt verksted for Tesla-eiere. Les på nettsidene om alt de kan tilby til rabatterte priser for betalende TOCN-medlemmer. Sjekk inn på lenken.


Grønvolds Bil-Demontering har brukte deler til din Tesla. Det er her du skal spørre først, når det er noe du må skifte ut. Her står gjenvinning høyt i kurs. Sjekk lenken, dersom du lurer på noe.


Spesialtilbud, kun i førjulstiden:
Her må du kjappe deg, dersom du finner et godt juletilbud fremover. Disse tilbudene dukker opp enkelte dager i førjulstiden, og varer kun i meget begrenset tid. Kanskje tilbudet kan være med på å lette litt på stresset fremover?

Dagens spesialtilbud:

Ingen spesialtilbud i dag! Men følg med utover i desember! Plustselig ligger det aller beste tilbudet og venter på deg.


TOCNs egne tips og triks:
Når vinteren setter inn med kuldegrader, så er det mange ting som må ordnes. Teslaen må få sitt vinterstell, og en av de viktige tingene er å smøre pakninger mot vinduene med silikonstift. Husk også gummilistene rundt dører og bakluke. Da unngår du at dørene fryser fast. Litt rundt ladeluken er også bra. Bruk enn silikonstift, så slipper du silikon på billakken.


Familiehygge i ventetiden:
I dag kan du gjøre noe hyggelig for dine nærmeste venner eller familie. Ta dem med ut på en liten kjøretur i din Tesla. Sett på julemoduset på skjermen, den med julenissen og klokkeklangen når du blinker til venstre eller høyre. Finn frem til P7 Klem på radiokanalene, for der er julemusikken som lager den rette stemningen. Ta en kjøretur rundt i byen eller nærområdet, og se på alle juledekorasjonene i gatene eller på eiendommene i nabolaget. Folk blir bare flinkere og flinkere til å pynte til jul i landet vårt, og det er riktig gøy å se på. God førjulstur!

Tesla Owners Club Norway ønsker alle en riktig god førjulstid!

Tekst og idé: Vigdis Margrethe Løver
Foto: Isa Mehli