TOCNs julekalender 15. desember 2021

Julekalender 2021

Av: Roger Kolbu

Den beste av juleblomstene er kanskje den røde julestjernen. Den gir vi gjerne vekk til venner og familie, som en julehilsen. I TOCNs julekalender gir vi også bort stjerner. Så lukk opp dagens luke og se utvalget vi har som stjernegaver i dag.

Julens stjernegaver i julekalenderen i dag er julebilde fra arkivet, samarbeidspartnere som gir gode juletilbud og rabatter på prisene sine. Gode juletips til Tesla-eierne gir vi også bort, og familiehyggen gir ekstra stjerner til dem som gjennomfører forslagene. Les nedover og se hva du får i gave i dag.

Her kan du se alle tidligere “luker” og medlemstilbud i årets julekalender!

Er du ennå ikke blitt medlem?
Det kan ordnes i en fei. Klikk deg inn på denne lenken, registrer deg som medlem, og snart kan du nyte alle medlemsfordelene klubben tilbyr. Velkommen inn i klubben i dag!


Kalenderen for 2022 er klar for salg!

Høstens lille fotokonkurranse ga oss muligheten til å lage en ny kalender for året 2022. Ta en titt – og bestill kalenderen her!


Presentasjon av TOCNs samarbeidspartnere:


I Oslo holder Black Diamond Foliering Studio til, og bruker du tilbudene de gir deg, får du stjerner i øynene du også. Rabattene på behandlinger her er nemlig ganske så god, så sjekk ut lenken og se utvalget selv.


EV Services befinner seg i Bergensområdet, og tilbyr service til kun nullutslippskjøretøy. De liker best å tilby et rent «fotavtrykk» helt i tråd med Teslas egne visjoner. Sjekk ut lenken og se hva de tilbyr til rabatterte priser for betalende medlemmer.


Spesialtilbud, kun i førjulstiden:
Her må du kjappe deg, dersom du finner et godt juletilbud fremover. Disse tilbudene dukker opp enkelte dager i førjulstiden, og varer kun i meget begrenset tid. Kanskje tilbudet kan være med på å lette litt på stresset fremover?

Dagens spesialtilbud:


Bilnerden gir alle klubbens betalende medlemmer følgende tilbud:

I dag, 15.12.2021, får du kjempetilbud på K2 Roton Pro Wheel Cleaner og North Detailing Silk & Twist Drying Towel. Mye for pengene til vanlig, ekstremt mye for pengene med dette tilbudet. Husk – KUN i dag!
Logg deg inn på deres medlemsfordelside for fremgangsmåte ved bestilling.


TOCNs egne tips og triks:
Har du funnet julemoduset i Teslaen? Sjekk i linjen nederst på skjermen og se helt til høyre side, og finn alt det morsomme der. Der finner du julenissen som setter i gang med nissesang hver gang du roper «Ho ho ho». At lydsporet på nissesangen hjaller riktig høyt i høyttalerne, er bare med på å forsterke det gøyale. De andre bilene som kjører foran deg på veien, vises på skjermen som reinsdyrene til julenissen, og skal du blinke til høyre eller venstre, så høres bjellene til reinsdyrene i stedet for blinkelyden. Er det tynt med snø der du bor, så snør det når julenissen er på skjermen. Du kan også trykke på talekomandoen på rattet og si «Ho ho ho», så dukker nissen i sleden opp på skjermen som troll i eske. Ho ho ho, god jul!


Familiehygge i ventetiden:
Har du satt på julemoduset i Teslaen? Da er det på tide å ta på seg julegenseren, også når det skal kjøres en Tesla-tur. Julegensere finnes i nesten alle butikker nå, og de er i alle variasjoner. Noen gensere er kanskje det en kaller stygge, og noen er mindre stygge, men gøyale er de alle sammen. Mange synes det er morsomst når de har både lys og julemusikk i mellom trådene i genseren. En får ikke mere gøy enn det en lager selv. Ha det gøy på Tesla-tur!

Tesla Owners Club Norway ønsker alle en riktig god førjulstid!

Tekst og idé: Vigdis Margrethe Løver

1 kommentar

Legg igjen din kommentar