TOCNs julekalender 16. desember 2021

Julekalender 2021

Av: Roger Kolbu

I dag er det siste dagen du kan sende julegaver til familien som bor langt unna i landet vårt. Så skynd deg å poste pakkene dine. Du må lukke opp julekalenderen for å få med deg alle de gode juletilbudene i dagens luke også. Finn fram godstolen og les om alle gavepakkene som ligger her.

I dagens luke ligger det gode gaver til alle. Trenger du innsikt i hva TOCNs samarbeidspartnere kan tilby, ja så får du det i vår julekalender. Presentasjoner er det hver dag helt frem til julaften, og muligheten for å oppdage at ditt behov kan dekkes er ganske stor. Gode tips fra TOCNs egne medlemmer finner du, og hovedbildet i luken er det en av våre Tesla-venner som har tatt. Alltid koselig å se hva ivrige fotografer klarer å knipse og fange. Litt familiehygge i Teslaen er et must, så i dag får du en påminnelse om hva skjermen inneholder. Hygg deg med luken.

Her kan du se alle tidligere “luker” og medlemstilbud i årets julekalender!

Er du ennå ikke blitt medlem?
Det kan ordnes i en fei. Klikk deg inn på denne lenken, registrer deg som medlem, og snart kan du nyte alle medlemsfordelene klubben tilbyr. Velkommen inn i klubben i dag!


Kalenderen for 2022 er klar for salg!

Høstens lille fotokonkurranse ga oss muligheten til å lage en ny kalender for året 2022. Ta en titt – og bestill kalenderen her!


Presentasjon av TOCNs samarbeidspartnere:


Bilkosmetikk AS befinner seg i Oslo, og de har spesialisert seg på Smart Repair. Her kan lakkskader eller mindre bulker rettes opp. Kjekt å vite i julerushet når handlevogner plutselig har forårsaket en mindre kollisjonskade på bilen. Sjekk lenken, dersom uhellet skulle være ute.


Poleringsenteret Mysen ligger et lite stykke utenfor Oslo, og her kan du ordnet julevasken på bilen din, soting av ruter og innvendig rens. Rene kinderegget, alt på én gang. Sjekk lenken og bestill time i dag, så er bilen din snart juleklar.


Spesialtilbud, kun i førjulstiden:
Her må du kjappe deg, dersom du finner et godt juletilbud fremover. Disse tilbudene dukker opp enkelte dager i førjulstiden, og varer kun i meget begrenset tid. Kanskje tilbudet kan være med på å lette litt på stresset fremover?

Dagens spesialtilbud:


Trondheim Bil-Demontering AS gir alle klubbens betalende medlemmer følgende tilbud:
I perioden 16.12.2021 til 31.12.2021, får alle medlemmer 20 % rabatt på alle lagerførte deler (foruten høyvoltsbatteriet)!
Logg deg inn på deres medlemsfordelside for fremgangsmåte ved bestilling.


TOCNs egne tips og triks:
Har du sett de gule stiplete stripene i displayet på Teslaen din? Disse strekene betyr at batteriet på bilen er kaldt, og dermed har begrenset effektuttak. Regen, eller regeneringen, er ikke like god som den pleier. Du må derfor kanskje tråkke litt hardere på bremsepedalen får å få bremset skikkelig. Den gule linjen blir borte når du har kjørt litt og batteriet er blitt varmt. God lang kjøretur!


Familiehygge i ventetiden:
I dag er det tegnedag på skjermen i Teslaen, eller blir det familiekonkurranse med et av spillene som også finnes der? Om det bestemmes tegning eller noe annet på skjermen, så er det mye gøy å finne på. Tegner dere, så er det dagen for å tegne en ekte norsk julenisse. Når dere er ferdig tegnet, blir det spurt om dere er kunstnere. Da svarer dere selvfølgelig ja, og tegningen blir sendt til Tesla. Kanskje Elon Musk får se en ekte norsk julenisse for første gang? Hvem vet, men dere har i hvert fall gjort det dere skal for at det kan kunne skje!

Tesla Owners Club Norway ønsker alle en riktig god førjulstid!

Tekst og idé: Vigdis Margrethe Løver
Foto: Henrik Kaizer Stene

Legg igjen den første kommentaren