TOCNs julekalender 14. desember 2021

Julekalender 2021

Av: Roger Kolbu

I dag starter den offisielle mørketiden i Bodø, men lysbrytningen gjør at sola aldri blir helt usynlig i horisonten. Mørketiden kan være tung for noen, derfor prøver vi i TOCN å lette litt opp i dagene opp til jul ved å lage en koselig julekalender. Lukk opp dagens luke og se hva du finner i dag.

Hvem synger som en engel, og er slett ingen hobbit? Julekonserter rundt omkring i landet i førjulstiden er en stemningsskapende aktivitet, hvor julefreden kryper inn i hjertene våre. Kurt Nilsen er en av dem som reiser mye rundt. Er det ingen julekonsert i nærheten, så finn en på nettet i bilen, eller på TVen eller syng selv i Teslaen. I dagens luke synger vi ikke så mye, men vi presenterer gode tilbud fra våre samarbeidspartnere, viser bilder fra arkivet, gir deg et tips som fungerer i hverdagen og anbefaler litt hyggelige aktiviteter. Skynd deg å lese videre og hygg deg.

Her kan du se alle tidligere “luker” og medlemstilbud i årets julekalender!

Er du ennå ikke blitt medlem?
Det kan ordnes i en fei. Klikk deg inn på denne lenken, registrer deg som medlem, og snart kan du nyte alle medlemsfordelene klubben tilbyr. Velkommen inn i klubben i dag!


Kalenderen for 2022 er klar for salg!

Høstens lille fotokonkurranse ga oss muligheten til å lage en ny kalender for året 2022. Ta en titt – og bestill kalenderen her!


Presentasjon av TOCNs samarbeidspartnere:


The New Aero holder til i Sverige og har utviklet spesielle aerodynamiske felger for den som ønsker seg felger som med spesielt og tøft design. Luftmotstanden for disse felgene er også spesielt lav, så her er det noe godt for den som liker det. Sjekk lenken og se selv.


Nordic Bilpleie AS ligger like utenfor Tromsø og er en god samarbeidspartner for dem som bor i nord. Her får du beskyttelse på lakken på din Tesla med 10 års garanti. Trengs det rens og impregnering av interiøret så fikser de det også. Sjekk lenken og bestill time i dag.


Spesialtilbud, kun i førjulstiden:
Her må du kjappe deg, dersom du finner et godt juletilbud fremover. Disse tilbudene dukker opp enkelte dager i førjulstiden, og varer kun i meget begrenset tid. Kanskje tilbudet kan være med på å lette litt på stresset fremover?

Dagens spesialtilbud:

Ingen spesialtilbud i dag! Men følg med utover i desember! Plustselig ligger det aller beste tilbudet og venter på deg.


TOCNs egne tips og triks:
Teslaene vi kjører rundt i har en garanti på det meste, de første 5 årene eller opp til 100.000 kjørte kilometer. I tillegg har vi en lovfestet reklamasjon på 5 år (på deler som ikke er slitedeler – og som er ment å vare i mer enn 2 år). I tillegg har batteriet og motor (DU) en garanti på 8 år. Dette gir et godt forutsigbart bilhold. Nå og da gir Tesla det de kaller “Goodwill”, og noen ganger gis dette også utenfor reklamasjonsretten.


Familiehygge i ventetiden:
Har dere rukket å lage og skrive julekortene? Kanskje dere skal pynte Teslaen med lys og glitter og ta julebildet sammen med Teslaen? Nisseluer er nesten påkrevet på et julekortbilde. Sett i gang. Det er ikke så veldig nøye om det er lang eller kort tekst. Et ønske om en god jul holder i massevis. Og send kortet i en god gammeldags konvolutt, til familien som ikke har hørt fra deg så mye den siste tiden. Et slikt julekort vil garantert vekke glede og gi varme til mottakeren.

Tesla Owners Club Norway ønsker alle en riktig god førjulstid!

Tekst og idé: Vigdis Margrethe Løver
Foto: Kristine Broen

Legg igjen den første kommentaren