TOCNs julekalender 13. desember 2021

Julekalender 2021

Av: Roger Kolbu

«Snøen faller lett og fin, og strøk blidt mot ruten min» synger vi i juletiden. Det høres søtt ut, men noen ganger kommer det litt vel mye snø. Men ta deg en liten pause i snøføyka, og lukk opp dagens kalenderluke.

Rundt omkring i skoler og barnehager går barna Lucia-tog i dag. Bollene de har bakt, deles ut, og alle nyter den flotte prosesjonen med Lucia og lysekronen hun bærer på hodet. Dette er nok en av de koseligste tradisjonene i ventetiden. I TOCNs julekalender kan du også ta del i litt lys og varme. Her blir det presentasjoner av våre samarbeidspartnere med varme, lysende tilbud. Kanskje dukker det opp både bestillingsfelt til TOCNs årskalender for neste år og gode tips å ta med seg på en snørik dag. Etter snømåkingen kan du jo hvile deg litt med familiehyggen. Ønsker alle mye lys og varme i dag.

Her kan du se alle tidligere “luker” og medlemstilbud i årets julekalender!

Er du ennå ikke blitt medlem?
Det kan ordnes i en fei. Klikk deg inn på denne lenken, registrer deg som medlem, og snart kan du nyte alle medlemsfordelene klubben tilbyr. Velkommen inn i klubben i dag!


Kalenderen for 2022 er klar for salg!

Høstens lille fotokonkurranse ga oss muligheten til å lage en ny kalender for året 2022. Ta en titt – og bestill kalenderen her!


Presentasjon av TOCNs samarbeidspartnere:


Asker Auto Spa er proffe på bilpleie og dyktige på klargjøring av biler for salg. Ønsker du solfilm og andre gode behandlinger, kan du også få det. Sjekk lenken, for Asker Auto Spa har mange ting i listene sine og gode rabatter til betalende medlemmer.


Swissvax Car Center Lillehammer overlater ingenting til tilfeldighetene. Her blir bilen din behandlet med kjærlighet, og tjenestene deres står i kø for deg. Det handler bare om å sjekke lenken og se hva de har. Kanskje du blir overrasket.


Spesialtilbud, kun i førjulstiden:
Her må du kjappe deg, dersom du finner et godt juletilbud fremover. Disse tilbudene dukker opp enkelte dager i førjulstiden, og varer kun i meget begrenset tid. Kanskje tilbudet kan være med på å lette litt på stresset fremover?

Dagens spesialtilbud:


Gytis Autek AS
gir alle klubbens betalende medlemmer følgende tilbud:
I dag, 13.12.2021, får du 25 % rabatt på alle Tesla-relaterte produkter. Koden er gyldig KUN i dag, så pass på å handle nå!
Logg deg inn på deres medlemsfordelside for fremgangsmåte ved bestilling.


TOCNs egne tips og triks:

Forvarming av bilen fra appen er nok en av de funksjonene vi liker aller best. Men når det er lagt seg alt for mye snø på bilen, så er det lurt å ta en tur ut å koste av snøen før oppvarmingen. Smeltevannet renner kjapt nedover sidene på bilen, og er det i tillegg kuldegrader, kan vinduene og dørhåndtakene fryse til og bli nesten umulige åpne. Så frem med kosten før du forvarmer.


Familiehygge i ventetiden:
«Svart senker natten seg, i stall og stue», synger vi i Lucia-sangen, for i dag er det Lucia-dagen. Lussekattene vi bakte og la i fryseren for et par dager siden, varmes pent opp i dag. Skru av alle lyspærene, tenn et stearinlys og hygg dere med lussekatter og kakao. Om dere foretrekker å sitte i Teslaen deres, så finner dere en utmerket peis med stemning på skjermen. Lys nok til en hyggelig stund.

Tesla Owners Club Norway ønsker alle en riktig god førjulstid!

Tekst og idé: Vigdis Margrethe Løver
Foto: Dina Rigby

Legg igjen den første kommentaren