TOCNs julekalender 12. desember 2021

Julekalender 2021

Av: Roger Kolbu

Halvveis til julaften i dag, allerede – og tre lys i adventstaken. Dagene blir mørkere og mørkere, og vi ser fram til at det snart snur igjen. Men, først skal ventetiden fylles med TOCNs julekalender og familiehygge. Så slapp av litt til, julen kommer snart.

Julekalenderen vår har kommet halvveis i rekken av samarbeidspartnere, og i dag presenteres ytterligere to av dem. Bilder av Teslaer er gøy å vise fram, og det er alltid noen som ikke har sett bildene tidligere. En ny kalender som gjelder for 2022 er også for bestilling, og tips til Tesla-eierne kommer hver dag. Det er nok noen som har veldig god kjennskap til disse tipsene, men det er selvsagt også mange som aldri har hørt dem før. Les deg nedover og lag en hyggestund i kveld.

Her kan du se alle tidligere “luker” og medlemstilbud i årets julekalender!

Er du ennå ikke blitt medlem?
Det kan ordnes i en fei. Klikk deg inn på denne lenken, registrer deg som medlem, og snart kan du nyte alle medlemsfordelene klubben tilbyr. Velkommen inn i klubben i dag!


Kalenderen for 2022 er klar for salg!

Høstens lille fotokonkurranse ga oss muligheten til å lage en ny kalender for året 2022. Ta en titt – og bestill kalenderen her!


Presentasjon av TOCNs samarbeidspartnere:


På Kolbotn, like utenfor Oslo, ligger Ødegården Auto AS, og de kan tilby mange ulike tjenester til din Tesla. Gode rabatter til TOCN-medlemmer har de også, så her gjelder det bare å sjekke inn og lese seg opp.


Står du i en vanskelig situasjon, så er det kanskje Advokatfirmaet Pind du skal ha tak i. Ved den første kontakten med dem, gir de deg 30 minutter gratis konsultasjon. Siden er det rabattert pris til betalende TOCN-medlemmer. Godt å vite at noen kan hjelpe når det behøves. Sjekk linken.


Spesialtilbud, kun i førjulstiden:
Her må du kjappe deg, dersom du finner et godt juletilbud fremover. Disse tilbudene dukker opp enkelte dager i førjulstiden, og varer kun i meget begrenset tid. Kanskje tilbudet kan være med på å lette litt på stresset fremover?

Dagens spesialtilbud:


Unik Solfilm og Folie
gir alle klubbens betalende medlemmer følgende tilbud:
I perioden 12.12.2021 til 31.12.2021: Bestiller du en tjeneste hos Unik Solfilm og Folie, får du årskontingenten i klubben refundert. Dette i tillegg til de gode prisene man allerde har gjennom sitt medlemskap.
Logg deg inn på deres medlemsfordelside for fremgangsmåte ved bestilling.


TOCNs egne tips og triks:
Er det lenge siden du byttet batterier på FOB? Det er ganske så enkelt å gjøre selv – ved hjelp av en bitte liten skrutrekker. Dirk opp det lille lokket på undersiden. Det er et lite hakk i lokket som brukes til dirkingen. Sett inn det samme type batteri som det du tar ut. Det er en liten fjør som holder batteriet på plass. Sett inn det nye batteriet forsiktig og press lokket litt ned i det det skyves på plass. Batteritypen som brukes er for Model X: CR2354 B/N og Model S: CR2032. OBS! Batteriet til Model X finnes i to varianter, der kun det ene passer i FOB-en (les mer her). Model 3 og Model Y har bare kort, så de slipper dette batteriskiftet.


Familiehygge i ventetiden:
I dag er det helt riktig å ta en kinokveld, i Teslaen. Ta med dere popcorn og sjokolade, finn den beste julefilmen dere vet om, og sett dere godt tilrette i setene og kos dere. Det finnes da ikke noe som gir bedre julestemning enn en julefilm. Får du ikke inn film på skjermen i Teslaen? Se julefilmen på TVen inne i stua i stedet.

Tesla Owners Club Norway ønsker alle en riktig god førjulstid!

Tekst og idé: Vigdis Margrethe Løver
Foto: Simon Taranger

Legg igjen den første kommentaren