TOCNs julekalender 11. desember 2021

Julekalender 2021

Av: Vigdis Margrethe Løver

Nå kommer det mange nye biler, og da blir det også mange nye Tesla-eiere som skal lære sin nye bil å kjenne. Håper dere tar godt vare på dem, alle dere som har hatt Tesla en god stund, og hjelper dem når de lurer på noe. Nyttige tips kommer på stripe i julekalenderen vår. Så her kan det leses og undersøkes.

I vår kalenderluke kan du lese deg opp på våre samarbeidspartnere og deres rabatter til betalende TOCN-medlemmer. Muligheten for at det popper opp et ekstra bra juletilbud, er også til stede. Bilder henter vi fra arkivet vårt, og det er mange fotografer som synes det er stas å få bildet sitt presentert i julekalenderen. Tipsene fra medlemmene er alltid aktuelle, selv for de erfarne. Familiehyggen med TOCNs julekalender er best når en kan spise sammen. Kos dere med pepperkaker og boller til kaffen!

Her kan du se alle tidligere “luker” og medlemstilbud i årets julekalender!

Er du ennå ikke blitt medlem?
Det kan ordnes i en fei. Klikk deg inn på denne lenken, registrer deg som medlem, og snart kan du nyte alle medlemsfordelene klubben tilbyr. Velkommen inn i klubben i dag!


Kalenderen for 2022 er klar for salg!

Høstens lille fotokonkurranse ga oss muligheten til å lage en ny kalender for året 2022. Ta en titt – og bestill kalenderen her!


Presentasjon av TOCNs samarbeidspartnere:


Hos Poleringskongen på Gjøvik kan du få ordnet det aller meste. Døgnet rundt har de flere åpne haller for en skikkelig bilvask, og nettbutikken er full av meget gode produkter til bilen din. Sjekk inn på lenken.


Og bor du i Stavanger-området, nærmere bestemt Sandnes, holder Ruyters Premium Car Care til der. Her kan du få mange typer lakkbehandling til bilen din, og innvendig bilpleie er de også dyktige på. Sjekk inn hos Ruyters i dag og se selv.


Spesialtilbud, kun i førjulstiden:
Her må du kjappe deg, dersom du finner et godt juletilbud fremover. Disse tilbudene dukker opp enkelte dager i førjulstiden, og varer kun i meget begrenset tid. Kanskje tilbudet kan være med på å lette litt på stresset fremover?

Dagens spesialtilbud:


Elbilmek
gir alle klubbens betalende medlemmer følgende tilbud:
I perioden 11.12.2021 til 31.12.2021 får du halv pris på EU-kontroll (kr. 525), dersom du bestiller service på din bil! I tillegg får du 15 % rabatt på service og reparasjoner.
Logg deg inn på deres medlemsfordelside for fremgangsmåte ved bestilling.


TOCNs egne tips og triks:

Har du oppgradert til CCS?
Dersom du har en Tesla produsert før 2019, er dette noe som er veldig kjekt, og spesielt dersom man legger ut på langtur. Alle de nye Superladerne som settes opp nå, er kun med CCS-lading, og da får du ikke ladet på dem – dersom du ikke har oppgradert.

Tesla Mobile Service har hatt flere Pop Up-treff på superladere denne høsten, og en av hovedoppgavene var nettopp CCS-oppgradering. Prisen er kr. 3.550.-, og servicefolkene hadde nok å gjøre hver gang de dukket opp. Men, det er nok fortsatt mange med eldre Teslaer som ikke har gjort noe ennå. Send melding til Tesla (bestill service i appen, og velg “annet”) at du ønsker CCS til din bil. Kanskje dukker Tesla Mobile Service opp hjemme hos deg?


Familiehygge i ventetiden:

I dag, siden det er lørdag, kan jo lussekattene bakes allerede. Husk safran eller gurkemeie i deigen, det hører med til skikkelige lussekatter. De kan fryses og tines opp 13. desember på Lucia-dagen. Kos dere på bakedagen, og husk: det er lov å smake på ferdig bakverk.

Tesla Owners Club Norway ønsker alle en riktig god førjulstid!

Tekst og idé: Vigdis Margrethe Løver
Foto: Mads Thue Skønberg

Legg igjen den første kommentaren