TOCNs julekalender 10. desember 2021

Julekalender 2021

Av: Roger Kolbu

I dag, 10. desember, feires Nobels Fredspris 2021 i Oslo. Vi gratulerer Maria Ressa og Dmitrij Muratov. En stor dag for demokratiet og fred. I TOCNs julekalender er det rolig og fredfullt hele tiden. Nyt dagens luke.

To uker igjen med gode tilbud, som hver dag dag drysser inn i julekalenderen vår. Dagens kalenderluke inneholder bilde fra vårt arkiv, presentasjon av et par samarbeidspartnere og deres rabatter og førjulstilbud. Et TOCN-tips som kan være kjekt å ta med seg som Tesla-eier og litt familiehygge til sist. Ha en fin dag, og ha fredspriskonserten i kveld som bakgrunnslyd når du leser i dagens luke.

Her kan du se alle tidligere “luker” og medlemstilbud i årets julekalender!

Er du ennå ikke blitt medlem?
Det kan ordnes i en fei. Klikk deg inn på denne lenken, registrer deg som medlem, og snart kan du nyte alle medlemsfordelene klubben tilbyr. Velkommen inn i klubben i dag!


Kalenderen for 2022 er klar for salg!

Høstens lille fotokonkurranse ga oss muligheten til å lage en ny kalender for året 2022. Ta en titt – og bestill kalenderen her!


Presentasjon av TOCNs samarbeidspartnere:


Svensk Mattdesign gir en rabatt på formsydde tepper til din Tesla. De holder til i Strømstad, like på andre siden av grensen. Sjekk ut lenken og se hva du kan få kjøpt hos dem.


I Kristiansand holder Randesund Trafikkskole til. De tilbyr undervisning i Teslaer, og det kan jo være like kjekt for dagens ungdommer. Kjøring med tilhenger er også med i undervisningen, så tilbud til dem som allerede har førerkort, har de jo også. Søk i lenken og bestill en time.


Spesialtilbud, kun i førjulstiden:
Her må du kjappe deg, dersom du finner et godt juletilbud fremover. Disse tilbudene dukker opp enkelte dager i førjulstiden, og varer kun i meget begrenset tid. Kanskje tilbudet kan være med på å lette litt på stresset fremover?

Dagens spesialtilbud:


Bilnerden gir alle klubbens betalende medlemmer følgende tilbud:

I dag, 10.12.2021, får du kanontilbud på Bilnerdens bestselgende vaskepakke! Den består av kvalitetsprodukter til en meget gunstig pris. Kun kr. 790 (normalt kr. 1333). Husk – KUN i dag!
Logg deg inn på deres medlemsfordelside for fremgangsmåte ved bestilling.


TOCNs egne tips og triks:
Når du legger ut et innlegg på TOCNs Facebook-grupper, så er det fullt mulig å tagge innlegget ditt. Trykk på de tre små prikkene øverst til høyre i innlegget, og finn det ordet som beskriver hovedinnholdet i innlegget ditt. Er det ikke noen ord med din tagg, så kan du legge det inn selv. Da blir det lettere for andre å søke opp i gruppa, og alle får svar på det de lurer på – enkelt og greit.


Familiehygge i ventetiden:
Har dere prøvd ut det magiske som kan skje med fargerike Non-Stop. Ja, for de passer ikke bare som pynt på pepperkakene. Legg dem på kanten av en tallerken og hell varmt vann på dem. Da skjer det magi. Resten av Non-Stopene kan du fortsette å pynte på Tesla-pepperkakene, dersom du ikke allerede har spist dem opp.

Tesla Owners Club Norway ønsker alle en riktig god førjulstid!

Tekst og idé: Vigdis Margrethe Løver
Foto: Vigdis Asbjørnsen Haugland

Legg igjen den første kommentaren