TOCNs julekalender 6. desember 2020

Artikkel

Av: Vigdis Margrethe Løver

For dem som tenner lys i adventstiden, så er det to lys som skinner i dag, 2. søndag i advent. Det er også Nikolas av Myra sin navnedag, og han ble etter hvert til Santa Claus, eller julenissen på godt norsk. I Nederland og Belgia får barna gaver denne dagen. I TOCNs julekalender får vi også gaver. Les hele «luken» i dag, og gavene drysser.

Det var enormt mange gode fotografer som sendte inn sine bilder i TOCNs fotokonkurranse i sommer. Det er en glede å kunne presentere flere av dem som ikke kom med i TOCN-kalenderen 2020, men som her i julekalenderen kan nytes.

Presentasjonen av våre gode samarbeidspartnere fortsetter, og de beste tipsene fra våre medlemmer strør vi også velvillig ut under egen overskrift. Har du fått med deg at vi har en konkurranse for barna? Kikk nøyere etter i dag og se hva det gjelder.


Kalenderen for 2021 er klar for utsending!

Ønsker du et flott TOCN-kalender for 2021, så kan du både se og bestille den via denne lenken:
https://www.tocn.no/2020/11/tesla-kalenderen-for-2021-er-klar/


Presentasjon av samarbeidspartnere:

EV Services AS er spesialister på Tesla. De holder til i Bergen og etter hvert også i Oslo. De tilbyr full service, EU kontroll og mange andre nyttige tjenester som Tesla-eierne kan ha glede av. Sjekk ut lenken og ta kontakt med firmaet om du synes dette er noe for deg og din bil.

Black Diamond Foliering Studio, med adresse i Oslo, har stor erfaring med solfilm, lakkbeskyttelsesfilm, helfoliering og styling til bilen. Meget gode rabatter for betalende TOCN-medlemmer. Sjekk lenken og se hva du kan gjøre nytte av til din bil.

TOCNs egne tips og triks:
Skal du ut på tur, eller på besøk til en adresse du ikke har vært tidligere, da er det kjekt å søke opp hele ruten ved hjelp av appen «A Better Route Planner» (ABRP).  Her kan du legge inn hele turen din, og appen regner ut hvor lang tid du vil bruke på turen, og hvilke superladere eller ladeplasser du må innom på veien. Den forteller også hvor lang tid du må lade på hvert sted. Et skikkelig godt verktøy i planleggingen av nye turer. God reise.

TOCNs tegnekonkurranse for barn i alderen 0-15 år
Har barna i familien blitt aktivisert i vår store tegnekonkurranse? De fleste barn liker å tegne på skjermen i Teslaen, og alle tegninger kan delta. Det kan tegnes hver eneste dag, og hver nye tegning fungerer som ett lodd i trekningen av en overraskelse på julaften.

Ta et bilde av tegningen på skjermen (det kan de voksne hjelpe med), legg det inn i kommentarfeltet under dagens kalender, enten her – eller i et delt kalender-innlegg i våre Facebook-grupper, og barnas skjermtegninger er med i konkurransen. Lykke til!

Tesla Owners Club Norway ønsker alle en riktig god førjulstid!

Tekst og idé: Vigdis Margrethe Løver
Foto: Pål Henrik Thorkildsen
Motiv: Atlanterhavsvegen

Legg igjen den første kommentaren