TOCNs julekalender 5. desember 2020

Artikkel

Av: Vigdis Margrethe Løver

19 dager igjen til julaften, og 26 dager igjen til nyttår. Vi er allerede godt inne i julemåneden, og alle ønsker vi oss rolige og gode dager til å forberede oss til familiehyggen i juledagene. Men først skal vi hygge oss med TOCNs julekalender.


Vi fortsetter visningen av noen av bildene som kom inn til høstens fotokonkurranse, presentasjoner av vår gode samarbeidspartnere, de beste tipsene fra vår medlemmer, og sist, men ikke minst: tegnekonkurransen for alle barn som tegner på skjermene i Teslaen.


Kalenderen for 2021 er klar for utsending!

Ønsker du et flott TOCN-kalender for 2021, så kan du både se og bestille den via denne lenken:
https://www.tocn.no/2020/11/tesla-kalenderen-for-2021-er-klar/


Presentasjon av samarbeidspartnere:

Poleringssenteret Mysen ligger ikke stort lenger enn 6 mil fra Oslo. Dette firmaet er lidenskapelige i forhold til biler og detailing. Her kan du få skikkelig lakkbeskyttelse med Swissvax, keramisk lakkforsegling og Modesta Glass Coating, samt rens og impregnering innvendig. Sjekk ut priser og muligheter på lenken.

Vår samarbeidspartner Bilkosmetikk finner du både i Oslo, Hvalstad og i Drammen, og de var blant de første som spesialiserte seg på SMART repair. Bulkoppretting, lakkering, lakkforsegling, lakkfornying og taksering av skader er noe av det dette firmaet kan tilby. Se nærmere på dem ved å trykke på lenken.

TOCNs egne tips og triks
Ofte popper det opp meldinger av ulik art på skjermene i Teslaen. Står det: «Kontakt Tesla Service» på meldingen, så betyr det som oftest at det er det du skal gjøre – og gjerne med en gang. Ring telefonnummeret du finner på skjermen, eller send melding via appen. Tesla fikser problemet, enten med en gang over internett, eller de innkaller bilen til det servicesenteret du har valgt. Ofte sender de ut Tesla Mobile Service, som kan fikse hjemme hos deg – eller på ditt arbeidssted. Det velger Tesla ut fra det som passer best.

TOCNs tegnekonkurranse for barn i alderen 0-15 år
Bli med i vår store tegnekonkurranse. La barna tegne på skjermen i Teslaen og la de leke med farger og streker. Det kan tegnes hver eneste dag, og hver tegning fungerer som ett lodd i trekningen av en overraskelse på julaften.

Ta et bilde av tegningen på skjermen (det kan de voksne hjelpe til med), legg det inn i kommentarfeltet under dagens kalender, enten her – eller i et delt kalender-innlegg i våre Facebook-grupper, og dermed er barnas skjermtegninger med i konkurransen. Vi gleder oss til å se barnas kunstneriske uttrykk.

Tesla Owners Club Norway ønsker alle en riktig god førjulstid!

Tekst og idé: Vigdis Margrethe Løver
Foto: Andreas Myklebust
Motiv: Grønsenknippa

Legg igjen den første kommentaren