TOCNs julekalender 7. desember 2020

Artikkel

Av: Vigdis Margrethe Løver

Tradisjoner er det mange av i desember, og lysstøping er en god aktivitet som har lange tradisjoner. Julekalendere er også blitt en tradisjon, og TOCNs julekalender føyer seg pent inn som hyggelig lesning. En god start på en ny uke.

I vår julekalender fortsetter vi visningen av bilder som kom inn til TOCNs fotokonkurranse. Vi presenterer våre gode samarbeidspartnere, gir dere gode tips, og ønsker å se skjermtegninger laget av barna i familien, eller venners barn.


Kalenderen for 2021 er klar for utsending!

Ønsker du et flott TOCN-kalender for 2021, så kan du både se og bestille den via denne lenken:
https://www.tocn.no/2020/11/tesla-kalenderen-for-2021-er-klar/


Presentasjon av samarbeidspartnere:

Nonbye Norge har spisskompetanse på helfoliering av biler, og gir 5 års garanti. Kanskje dette er noe for din bil?
Verd å sjekke opp lenken i dag.

Bor du i Tromsø eller i omegn, så er det Nordic Bilpleie AS du skal kontakte når det gjelder lakkbeskyttelse, lakkforsegling eller coating til din bil. Innvendig bilpleie kan de også tilby. Kjekt å benytte seg av, så sjekk ut lenken.

TOCNs egne tips og triks:
Det anbefales å lade hovedbatteriet i din Tesla til maksimalt 80 – 90 prosent, ved daglig bruk. Om du skal på langtur, kan batteriet lades opp til 100 prosent, og kjøreturen må starte kjapt etter at bilen er fulladet. Når batteriprosenten er under 20, er det like greit å kikke etter den nærmeste ladeplassen. På denne måten bevares batteriet best mulig.
OBS: Du bør ikke satse på at du får tatt ut noe rekkevidde under 0 km.

TOCNs tegnekonkurranse for barn i alderen 0-15 år
NÅ må du ut i bilen sammen med barna, dine egne eller naboens, og sette de i gang med å tegne. Den ferdige tegningen fotograferes og legges i kommentarfeltet under dagens kalender, i ett av de delte kalender-innleggene i våre Facebook-grupper.. Kanskje blir tegningen vinneren av en overraskelse på julaften. Hver nye tegning er et lodd i trekningen.

Tesla Owners Club Norway ønsker alle en riktig god førjulstid!

Tekst og idé: Vigdis Margrethe Løver
Foto: Thilo Bubek
Motiv: Tromsø