TOCNs julekalender 3. desember 2020

Artikkel

Av: Vigdis Margrethe Løver

Tredje dagen i desember, og her kommer kalenderluke nummer 3. Et lite ekstra tips i dag: benytter du deg av en av våre samarbeidspartnere i løpet av året, så har medlemsprisen i TOCN betalt seg for et par – tre år framover. Ikke så dumt å spare penger på den lure måten.


Dagens hovedbilde ble sendt inn til høstens fotokonkurranse, og det er morsomt å vise fram alle de fine bildene som ikke ble med i årets TOCN-kalender for 2021. Vi har presentasjoner av to av vår gode samarbeidspartnere i dagens julekalender også. De beste tipsene kommer fra våre medlemmer, og de deler vi ut hver eneste dag. Til sist, men ikke minst: tegnekonkurransen for alle barn som tegner på skjermene i Teslaen. Sett ungene i gang, og del kunstverket i kommentarfeltet.


Kalenderen for 2021 er klar for utsending!

Ønsker du et flott TOCN-kalender for 2021, så kan du både se og bestille den via denne lenken:
https://www.tocn.no/2020/11/tesla-kalenderen-for-2021-er-klar/


Presentasjon av samarbeidspartnere:

Vi er glade for å ha en god avtale med Grønvold’s Bil-Demontering AS. Her kan du kjøpe alle de delene som du plutselig står og mangler til din Tesla. Det dreier seg om brukte, men fullt brukbare deler, og er du betalende medlem i TOCN så får du prisavslag med 10 % eller 15 %, avhengig av din type medlemskap. Sjekk ut lenken og se hva bildelene koster for deg.

Hos Bilexperten Bosch Car Service kan du få for eksempel få montert de brukte bildelene du har kjøpt inn hos Grønvold’s Bil-Demontering. Gode serviceavtaler har Bilexperten også, og ellers de fikser det aller meste. Sjekk ut lenken og gjør en avtale.

TOCNs egne tips og triks:
Oppgradering til CCS kan være en veldig lur ting å gjøre for Teslaen din. Model S og Model X, produsert før sommeren 2019, trenger dette for å kunne lade på Teslas nye CCS-superladere. Du kan også hurtiglade bilen din på Ionity, Fortum, Grønn Kontakt og andre hurtigladere – og få høyere hastighet på ladingen enn ved å bruke CHAdeMO-adapter. Koster for tiden kr. 3.550,- og kan bestilles ved å booke time i Tesla-appen din. Kanskje få oppgraderingen som en julepresang til deg selv?

Ekstra Juletilbud!

Carinas Teslaskuff – 20 % rabatt på alle skuffer i sortimentet
Carina er faktisk et langvarig styremedlem i TOCN, men også den som står bak de verdenskjente teslaskuffene. Ja, de ER faktisk verdenskjente, for ordrer tikker stadig inn fra alle verdensdeler der Teslaer ruller på veiene. Disse skuffene blir håndlaget etter din ordre, og passer perfekt inn i rommet under den store skjermen i Model S og X.

Fram til og med 6. desember får ALLE som ønsker det hele 20 % rabatt på sortimentet av skuffer. Normal medlemsrabatt er 10 %, men også i resten av desember får våre betalende medlemmer 15 % rabatt. Benytt derfor sjansen til å få deg en lekker skuff som sørger for holde på alt av småting (som ellers ville rase ut i bilen) idet du tråkker inn wattpedalen.

Bilder av skuffene, samt rabattkodene for de to periodene 3. – 6. desember og perioden 7. – 31. desember, finner du på hennes side for medlemsfordeler hos oss.

TOCNs tegnekonkurranse for barn i alderen 0-15 år
Har barna i familien blitt aktivisert i vår store tegnekonkurranse? De fleste barn liker å tegne på skjermen i Teslaen, og alle tegninger kan delta. Det kan tegnes hver eneste dag, og hver tegning fungerer som ett lodd i trekningen av en overraskelse på julaften.

Ta et bilde av tegningen på skjermen (det kan de voksne hjelpe dem med), legg det inn i kommentarfeltet under dagens kalender, enten her – eller i et delt kalender-innlegg i våre Facebook-grupper, og barnas skjermtegninger er med i konkurransen. Lykke til!

Tesla Owners Club Norway ønsker alle en riktig god førjulstid!

Tekst og idé: Vigdis Margrethe Løver
Foto: Kjetil Skåtterød
Motiv: Andøya

1 kommentar

Legg igjen din kommentar