TOCNs julekalender 2. desember 2020

Artikkel

Av: Vigdis Margrethe Løver

Én dag nærmere jul, og julelysene er tent over hele landet – og ganske sikkert i de mange hjem også. Her er kalenderluke nummer 2!

Vi fortsetter visningen av noen av bildene som kom inn til høstens fotokonkurranse, presentasjoner av vår gode samarbeidspartnere, de beste tipsene fra vår medlemmer, og sist, men ikke minst: tegnekonkurransen for alle barn som tegner på skjermene i Teslaen.


Kalenderen for 2021 er klar for utsending!

Ønsker du et flott TOCN-kalender for 2021, så kan du både se og bestille den via denne lenken:
https://www.tocn.no/2020/11/tesla-kalenderen-for-2021-er-klar/


Presentasjon av samarbeidspartnere:

OUTLAW Detailing holder til i Bodø og tilbyr polering, coating og vask av bilen din. Et flott tilbud for dem som ønsker å ta godt vare på lakken, og få en pen og ren bil til jul. Sjekk ut lenken og bestill tid nå med en gang!

Har du vært uheldig og fått en liten skade på bilen, så kan Elbilmek AS i Asker hjelpe til med de fleste reparasjoner. Fem ansatte står klare og ordner opp, og selvfølgelig med en god pris til alle betalende TOCN-medlemmer. Sjekk ut linken:

TOCNs egne tips og triks:
Lys i mørketiden er viktig, selv på dagtid. Det er fullt mulig å få baklysene til å lyse, også på lyse dagen. Prøv deg frem, så finner du kjapt riktig bryter. Kjørelysene går til Auto hver gang du starter opp bilen, så om du ønsker andre valg, må de settes manuelt.

TOCNs tegnekonkurranse for barn i alderen 0-15 år
Har barna i familien blitt aktivisert i vår store tegnekonkurranse? De fleste barn liker å tegne på skjermen i Teslaen, og alle tegninger kan delta. Det kan tegnes hver eneste dag, og hver tegning fungerer som ett lodd i trekningen av en overraskelse på julaften.

Ta et bilde av tegningen på skjermen (det kan de voksne hjelpe dem med), legg det inn i kommentarfeltet under dagens kalender, enten her – eller i et delt kalender-innlegg i våre Facebook-grupper, og barnas skjermtegninger er med i konkurransen. Lykke til!

Tesla Owners Club Norway ønsker alle en riktig god førjulstid!

Tekst og idé: Vigdis Margrethe Løver
Foto: Camilla Norevik
Motiv: Langs Hardangerfjorden

Legg igjen den første kommentaren