TOCNs julekalender 4. desember 2020

Artikkel

Av: Vigdis Margrethe Løver

Da er vi kommet til den fjerde dagen i desember. Er det noen som kanskje allerede er ferdige med julebaksten, eller har kjøpt inn kaker og gjemt dem på et lurt sted? Ta fram litt kaker da vel, og kos deg med dagens julekalender.

Bilder fra sommerens fotokonkurranse er hovedbildet i dag også. «Tesla i naturen» er et godt tema. Hver eneste dag presenterer vi et par av våre gode samarbeidspartnere, og et tips har vi også snappet opp i dag. Har du satt i gang barna med å tegne på skjermen i Teslaen? Gjør det i dag, og del bildet i kommentarfeltet under dagens kalender. La barna få bli med i trekningen av en overraskelse på julaften.


Kalenderen for 2021 er klar for utsending!

Ønsker du et flott TOCN-kalender for 2021, så kan du både se og bestille den via denne lenken:
https://www.tocn.no/2020/11/tesla-kalenderen-for-2021-er-klar/


Presentasjon av samarbeidspartnere:

OSCAR & HAMISH er en av våre samarbeidspartnere. De holder til i England, og lager reisevesker og bagger i veldig god kvalitet. Dette er vesker som passer perfekt i frunken og trunken, og gjør pakkingen før juleferien til en lek. Sjekk ut lenken og kikk på det de har å tilby.

I Kristiansand finner du vår samarbeidspartner UNIK Solfilm og Folie. Med over 20 års erfaring, stiller de veldig sterkt i sin kompetanse når det gjelder foliering, lakkrens, ripefjerning, vask og klargjøring av biler. Sjekk ut lenken og finn ut hva de kan gjøre for deg og din bil.

TOCNs egne tips og triks:
Garanti og reklamasjon er to ord som går igjen i kommentarfeltene våre. Garanti på Teslaen har du de første 5 årene, eller inntil bilen er kjørt 100.000 kilometer (det som oppstår først). På batteri og drivlinje er det er 8 års garanti. Er en av grenseverdiene for garantien passert, er det “reklamasjon” du må kreve. Ble det litt klarere å forstå nå?

Ekstra Juletilbud!

Dekkmann gir deg spesialpris på EU/PKK-kontroll i desember

Dekkmann er en av TOCNs første samarbeidspartnere, og de har opp gjennom årene bidratt mye til klubbens virksomhet innen treff og kursing. Nå er de også godt i gang med både verkstedtjenester og ikke minst kontroll av bilene. Frem tom. 21. desember kan du bestille EU/PKK-kontroll for din bil, og prisen er kun kr. 698,-. En eventuell etterkontroll, koster kr. 250,-. Pr. i dag er det 16 av Dekkmanns verksteder som kan utføre denne kontrollen.

Du finner mer informasjon om tjenesten, samt oversikten over aktuelle verksteder, på denne siden hos Dekkmann. Rabatten blir trukket fra når du viser ditt medlemsbevis ved betaling. Medlemsbeviset finner du inne på din medlemskonto når du er innlogget.
Se Dekkmanns medlemsfordelside hos oss.

TOCNs tegnekonkurranse for barn i alderen 0-15 år
Nå må du som voksen hjelpe barna i gang med å lage tegninger på skjermen i Teslaen. Ja, for du har vel funnet ut at skjermen inneholder timesvis med moro? La barna tegne det de vil. Ta et bilde av tegningen og legg det i kommentarfeltet under kalenderen. Alle tegninger kan delta, og det kan tegnes en ny tegning hver eneste dag. Hver tegning som finner veien til kommentarfeltet, blir ett lodd i trekningen av en overraskelse på julaften.

Tesla Owners Club Norway ønsker alle en riktig god førjulstid!

Tekst og idé: Vigdis Margrethe Løver
Foto: Eirik Lyngvi
Motiv: Strynefjellet

Legg igjen den første kommentaren