TOCNs julekalender 23. desember 2020

Artikkel

Av: Vigdis Margrethe Løver

Endelig lille julaften. I kveld står grevinnen og hovmesteren og vinker fra TV-skjermen i de tusen hjem, men først må dagens kalenderluke leses og nytes. Velbekomme.

Det nest siste bildet fra høstens fotokonkurranse presenteres i dag. I rekken av samarbeidspartnere er det Dekkmann du kan kikke litt nærmere på. Et tips fra medlemmenes egne erfaringer får du, og tegnekonkurransen på skjermen er nesten over. Men sender du i dag, blir bildet med i trekningen i morgen.


Kun få igjen – TOCN-kalenderen for 2021!

Ønsker du en flott TOCN-kalender for 2021, så kan du både se og bestille den via denne lenken:

https://www.tocn.no/2020/11/tesla-kalenderen-for-2021-er-klar/


Presentasjon av samarbeidspartnere:

Ønsker du å få ny viten om dekk, og hvilke dekk som gir den mest optimale kjøreopplevelse, så er det DEKKMANN du skal henvende deg til. De vet det meste som er verd å vite om dekk og bil, og hjelper kundene på en profesjonell måte. Hjulstillingskontroll, AC-service, EU/PKK-kontroll og bremseservice, er noe av alt det DEKKMANN har på listen over servicepunkter.

De gir gode medlemsfordeler til betalende TOCN-medlemmer, og i nettbutikken deres kan du kikke og shoppe. Sjekk ut lenken og se hvor det nærmeste DEKKMANN-senter befinner seg, og hva de har av tilbud.

TOCNs egne tips og triks:
Det er utrolig kjedelig å stå klar med ladepistolen, og så lukker ikke ladeporten seg opp uansett hvor mye du trykker på den. Her er det bedre å være føre var, enn etter snar. Smør derfor holdemagneten til ladepunktdekselet med litt fett, for å hindre korrosjon og fastfrysing.

TOCNs tegnekonkurranse for barn i alderen 0-15 år
Det hadde vært moro om det kom inn flere bilder av barnas tegninger på skjermen i Teslaen, så oppfordringen gjelder stadig. Det er trekning i morgen av en overraskelse til de barna som har fått sin skjermtegningen publisert i kommentarfeltet under dagens kalender i et delt kalender-innlegg i våre Facebook-grupper. Sett barna foran skjermen lyder dagens oppfordring. Streker og farger venter på å bli brukt.

Tesla Owners Club Norway ønsker alle en riktig god lille julaftens hygge i kveld.

Tekst og idé: Vigdis Margrethe Løver
Foto: Mowaz Asid
Motiv: Trollstigen

Legg igjen den første kommentaren