TOCNs julekalender 24. desember 2020

Artikkel

Av: Vigdis Margrethe Løver

Endelig er den store familiedagen her, og alle hjerter gleder seg. God mat og godt samvær står i høysetet, og den siste luken i TOCNs julekalender kan åpnes før alt drar skikkelig i gang.

Det er mange flere bilder vi ikke har fått vist fram av alle dem som kom inn til TOCNs store fotokonkurranse. Men 24 bilder fra den store bildebunken er nå blitt vist hver dag i denne førjulstiden. I TOCNs årskalender for neste år kan du glede deg over de 13 bildene som ble nøye utvalgt til å være med. Og bestillingsskjemaet ligger i dagens siste luke. Vår samarbeidspartner nr. 46 er med i presentasjonen på denne høytidsdagen, og et medlemstips kan du også få med deg. I dag trekkes vinneren av barnas tegnekonkurranse. Kikk helt nederst i dagens luke og vinnerens navn blir presentert. Til alle dere som glemte å sende inn skjermtegninger, så er de alltid velkommen til å deles på TOCNs medlemssider hele året.


Kun få igjen – TOCN-kalenderen for 2021!

Ønsker du en flott TOCN-kalender for 2021, så kan du både se og bestille den via denne lenken:

https://www.tocn.no/2020/11/tesla-kalenderen-for-2021-er-klar/


Presentasjon av samarbeidspartnere:

Har du vært så uheldig å få en skade på bilen din i de siste dagers julestress, så er hjelpen ikke så alt for langt unna. MPS Micropaint tilbyr reparasjon til TOCNs medlemmer, med gode rabatter på alle «SMART Repair»-tjenester. 35 verksteder fra Kristiansand til Alta, står klare til å ta imot bilen din. Raskt, rimelig og miljøvennlig – og til premium kvalitet. Du er kommet til rett sted når du svinger inn til deres verksteder. Sjekk ut lenken og se hvor ditt nærmeste verksted holder til.

TOCNs egne tips og triks:
Når gradestokken viser kuldegrader, så kler vi oss veldig godt på – i tykke og gode vinterklær. Men visste du at du må ta av deg jakken når du setter deg inn i bilen og skal spenne på deg sikkerhetsbeltet? Du sitter nemlig mye tryggere under kjøreturen når sikkerhetsbeltet har god kontakt med kroppen under kjøreturen. Skulle uhellet være ute, så blir du optimalt fanget opp av beltet og eventuelle skader blir minimale. Det samme gjelder for barna som spennes fast i sine seter. Av med de tykke klærne, og hele familien er riktig sikret. God kjøretur i juleferien og resten av vinteren!

Ekstra Juletilbud!

Car Spa/Detailshop gir i dag TOCNs betalende medlemmer et ekstra godt juletilbud!

I dag (og ut året) får du 10 % ekstra rabatt på samtlige varelinjer i deres nettbutikk. Dette kommer i tillegg til de 10 % bonuspoeng som du får registrert på en poengsaldo, til bruk på neste ordre.

Se mer på deres medlemsfordelside hos oss.

TOCNs tegnekonkurranse for barn i alderen 0-15 år
Vinneren av TOCNs tegnekonkurranse er: Ada på 4½ år. Hun kan vente seg en liten overraskelse i posten, så fort helligdagene er over. Gratulerer med den flotte tegningen som har akkurat den gode stemningen og forventningen som barna har på julaften (Ada er datter av Lena Willanger).

Tesla Owners Club Norway ønsker alle en riktig gledelig julefeiring!

Tekst og idé: Vigdis Margrethe Løver
Foto: Thilo Bubek
Motiv: Nordkapp