TOCNs julekalender 22. desember 2020

Artikkel

Av: Vigdis Margrethe Løver

Det er mange som synes det er stas å kalle denne dagen og kvelden for bitte lille julaften. Da får en godfølelsen til å vare bitte litt lenger. Og julekosen starter selvfølgelig med å åpne dagens luke i julekalenderen.

Fotokonkurransen i høst ga oss mange fine bilder i innboksen, og det er moro å kunne vise fram noen av dem i julekalenderen. Vi presenterer en samarbeidspartner i dag, en riktig god en å ha med på laget. Vi gir deg et godt tips som våre medlemmer selv har erfart. Og aller sist, men ikke minst: tegnekonkurransen for alle barn som tegner på skjermene i Teslaen. Et par dager igjen å delta, før vinneren trekkes.


Kun få igjen – TOCN-kalenderen for 2021!

Ønsker du en flott TOCN-kalender for 2021, så kan du både se og bestille den via denne lenken:

https://www.tocn.no/2020/11/tesla-kalenderen-for-2021-er-klar/


Presentasjon av samarbeidspartnere:

Hurtigruta Carglass står, med over 60 avdelinger spredd rundt i hele landet, til disposisjon for betalende TOCN-medlemmer. Når uhellet først er ute, så er det godt det ikke er altfor langt til nærmeste hjelp. Hurtigruta henter og bringer bilen din når det skal fikses en skade, og alt papirarbeidet i forhold til forsikringsselskapet tar de seg også av. I Narvik og i Bodø tilbyr de lading på deres egne Tesla destinasjonsladere ved verkstedene, slik at bilen har nok strøm til hjemveien. Sjekk lenken og få nærmere informasjon.

TOCNs egne tips og triks:
Vi bruker nok ganske mye mere strøm enn normalt, når julematen skal lages og stekovnen står på full guffe. Om ladingen av bilen din deler sikring med noe av det som bruker strøm inne i huset, for eksempel komfyren, er det lurt å sette ned ladefarten – for å unngå at sikringen ryker. Du kan også sette ladingen til et planlagt tidspunkt. Det gjør du inne på skjermen i bilen, og midt på natten – når ingen maskiner er i gang, er et godt tidspunkt. For noen av oss, så er faktisk strømmen billigere å bruke når natten kommer.

Ekstra Juletilbud!

Bilexperten Bosch gir TOCNs betalende medlemmer et ekstra godt juletilbud!

Tom. 31.12.2020 får våre betalende medlemmer 1000 kroner ekstra rabatt på deres to servicepakker.
De rabatterer hele 50 servicepakker, og servicen kan gjennomføres når som helst i løpet av 2021.
Tilbudet fjernes, straks de 50 rabatterte pakkene er bestilt!

 

Tesla servicepakke #1
Pris: 1999,- (tidligere 2999,-)

Tesla servicepakke #2
Pris 3499,- (tidligere 4499,-)

Vilkår:
– Maks antall: 50 stk totalt (tilbudet fjernes når alle 50 servicepakkene er bestilt)
– Kan bestilles innen 31.12.2020
– Kan forhåndsbookes; varighet opptil 1 år

Se tilbudet og servicepakkenes innhold på deres medlemsfordelside hos oss.

TOCNs tegnekonkurranse for barn i alderen 0-15 år
Det er fortsatt mulig for barna å delta med et skjermbilde i tegnekonkurransen vår. Sett dere sammen i bilen og lek dere frem til en liten juletegning med nisser, pakker og juletrær. Ta bilde av skjermtegningen og legg det i kommentarfeltet under dagens kalender i et delt kalender-innlegg i våre Facebook-grupper. Kanskje blir tegningen trukket ut på julaften, og vinneren får en overraskelse i posten?

Tesla Owners Club Norway ønsker alle en riktig god førjulstid!

Tekst og idé: Vigdis Margrethe Løver
Foto: Roald Byrkjeland
Motiv: Geiranger

Legg igjen den første kommentaren