TOCNs julekalender 21. desember 2020

Artikkel

Av: Vigdis Margrethe Løver

Tre dager igjen til julaften og familiehyggen som overgår alt annet i løpet av året. I hvert fall synes barna det. Her kommer kalenderluke nummer 21, med litt av hvert å kikke på.

Visningen av ett nytt bilde hver dag fram til julaften har vært en fornøyelse. Koselige bilder kan vi egentlig ikke få mange nok av. Spesielt med Tesla og natur som tema. To av våre gode samarbeidspartnere presenteres, og et selvopplevd tips fra våre medlemmer har vi også med i dag. Tegnekonkurransen for alle barn som tegner på skjermene i Teslaen er snart ferdig, men deltakelsen er åpen et par dager til.


Kun få igjen – TOCN-kalenderen for 2021!

Ønsker du en flott TOCN-kalender for 2021, så kan du både se og bestille den via denne lenken:

https://www.tocn.no/2020/11/tesla-kalenderen-for-2021-er-klar/


Presentasjon av samarbeidspartnere:

Trenger du hengerførerkort fordi du har fått deg en Tesla med tilhengerfeste? Da er Wright Trafikkskole et godt sted å starte. De tilbyr kjøreopplæring i sine avdelinger som holder til over store deler av landet. Klikk deg inn på lenken og finn kjøreskolen i nærheten av deg.

BilXtra har 75 butikker spredd rundt i hele landet, men det er også mulighet til å handle i deres nettbutikk bilxtra.no. Gode merkevarer tilbyr de, slik som Thule, Bosch, Cybex, Strands belysning og Autoglym/Meguiars bilpleie. De har også sesongtilbud, så kikk inn på lenken og se hvilke tilbud de har til betalende TOCN-medlemmer nå før jul.

TOCNs egne tips og triks:
Om bagasjeluken plutselig har bestemt seg for å bare å åpne seg halvveis, så kan luken resettes ved å holde åpne/lukkeknappen inne, helt til den gir seg og åpner seg helt opp. Da er den i orden igjen. Dette kan jo være kjekt å vite om, når en står der med armene fulle av julegaver som skal fraktes hjem etter handleturen på kjøpesenteret.

Ekstra Juletilbud!

Gytis Autek AS gir TOCNs betalende medlemmer ekstra god rabatt på Tesla-relaterte varer i deres sortiment i inneværende uke.

Tom. 27.12.2020 får våre betalende medlemmer 10 % ekstra rabatt på Tesla-varer. Det betyr at du får hele 25 % rabatt denne uken!

Klikk deg inn på deres medlemsfordelside hos oss.

TOCNs tegnekonkurranse for barn i alderen 0-15 år
Tre dager igjen til å tegne på skjermen i Teslaen, sett barna i gang, ta bilde av tegningen og legge det i kommentarfeltet under dagens kalender i et delt kalender-innlegg i våre Facebook-grupper. Det kan tegnes hver eneste dag, og hver tegning fungerer som ett lodd i trekningen av en overraskelse på julaften.

Tesla Owners Club Norway ønsker alle en riktig god førjulstid!

Tekst og idé: Vigdis Margrethe Løver
Foto: Anders Heibø
Motiv: Drangedal i Telemark

 

Legg igjen den første kommentaren