TOCNs julekalender 20. desember 2020

Artikkel

Av: Vigdis Margrethe Løver

I dag er den siste søndagen før jul, og fire lys står tent i adventskransen hos dem som tenner lys. Denne søndagen kalles også for svartsøndag, fordi den er så tett på vintersolverv. La dagens kalenderluke bringe deg litt lys.

Mange av bildene som kom inn til TOCNs fotokonkurranse er minst like flotte som de bildene som ble plukket ut til årskalenderen. Juryen sto derfor ofte midt i valgets kvaler. Dagens bilde er ett av dem som er riktig godt fanget.

Vi har også i dag en presentasjon av våre gode samarbeidspartnere, vi serverer ett av de gode tipsene fra våre medlemmer, og aller nederst: tegnekonkurransen for alle barn som tegner på skjermene i Teslaen.


Kun få igjen – TOCN-kalenderen for 2021!

Ønsker du en flott TOCN-kalender for 2021, så kan du både se og bestille den via denne lenken:

https://www.tocn.no/2020/11/tesla-kalenderen-for-2021-er-klar/


Presentasjon av samarbeidspartnere:

I Nittedal finner du GRAND AUTODESIGN AS. De har faste rabatter på foliering av din Tesla, paint protection, solfilm og grafisk design. Akkurat sånt du synes er bra for at bilen skal holde seg pen i lange tider. Sjekk lenken og se selv.

ConLogo AS har de store merkevarene innenfor bilpleieprodukter, og Swissvax bilpleieprodukter er en av de største merkevarene de har. Swissvax har nettbutikk og fysisk butikk på Lillehammer med gode prosenter på produktene for betalende TOCN-medlemmer. Sjekk ut alle tilbudene på denne lenken.

TOCNs egne tips og triks:
Sjekk avstanden mellom viskerarm og panser for å oppdage tidlig slitasje. Dette er ikke så lett å oppdage før det allerede er laget spor i panserets underside. Det finnes egentlig ingen enkel metode å rette opp dette problemet, så et bytte av vindusviskermotoren er faktisk den eneste gode løsningen.

Ekstra Juletilbud!

Black Diamond Foliering Studio gir TOCNs betalende medlemmer ekstra god rabatt ut 2020.

I perioden ut året (tom. 31.12.2020) får du nå 15 % ekstra rabatt på medlemsprisene oppgitt på deres medlemsfordelside.

Dersom du ennå ikke har mottatt bil, eller ikke rekker å levere den inn for behandling før 2021, kan du bestille time nå – for behandling neste år.

Husk å bestille time for behandling innen året er omme!

TOCNs tegnekonkurranse for barn i alderen 0-15 år
Har barna i familien tegnet på skjermen i vår tegnekonkurranse? Det kan tegnes hver eneste dag, og hver tegning fungerer som ett lodd i trekningen av en overraskelse på julaften. Bli med i dag da vel. Ta et bilde av tegningen på skjermen, legg det inn i kommentarfeltet under dagens kalender i et delt kalender-innlegg i våre Facebook-grupper. Da er deltakelsen sikret.

Tesla Owners Club Norway ønsker alle en riktig god førjulstid!

Tekst og idé: Vigdis Margrethe Løver
Foto: Glenn Harald Tafjord
Motiv: Alnes fyr

Legg igjen den første kommentaren