TOCNs julekalender 19. desember 2020

Artikkel

Av: Vigdis Margrethe Løver

«I’m dreaming of a white Christmas, just like the ones I used to know» ljomer det ut av høyttalerne i julebutikkene. I dagens luke får du kanskje ikke snøføyka rett i ansiktet, men litt hyggelesning får du.

Hovedbildet i dagens luke kom inn til høstens fotokonkurranse. Vi har også presentasjoner av et par av våre gode samarbeidspartnere, vi gir deg et tips som vi har fått av våre medlemmer, og nederst, tegnekonkurransen for alle barna.


Kun få igjen – TOCN-kalenderen for 2021!

Ønsker du en flott TOCN-kalender for 2021, så kan du både se og bestille den via denne lenken:
https://www.tocn.no/2020/11/tesla-kalenderen-for-2021-er-klar/


Presentasjon av samarbeidspartnere:

Bilnerden.no er en flott nettbutikk som har et godt utvalg til rabatterte priser for TOCNs betalende medlemmer. Rask levering er en av de store fordelene i denne nettbutikken. Sjekk lenken og kos deg med shopping.

Ønsker du helfoliering, fargebytte på cromelister, interiørfolie, solfilm eller andre spesialiteter, så er det Superprint AS i Vestby Kommune du skal kontakte. Flinke, kreative og dyktige folk står klare til å hjelpe kundene og finne de beste løsningene. Sjekk lenken og finn ut av alt de kan tilby.

TOCNs egne tips og triks:
Blir det mange nye forkortelser å lære seg når du begynner ditt nye bil-liv i Tesla-verdenen? SoC, SuC, SC, OTA, FSD, AC, ACC, DC. Ja, dette er bare noen få av alle forkortelsene som brukes nesten daglig, og det virker veldig uforståelig for de fleste i starten. Men, det finnes råd! TOCN har laget en liste med forklaringer, og den linken får du her: https://www.tocn.no/tesla-ordliste

TOCNs tegnekonkurranse for barn i alderen 0-15 år
La barna delta i vår store tegnekonkurranse. Tegn på skjermen i Teslaen, ta et skjermbilde av den, legg det inn i kommentarfeltet under dagens kalender i et delt kalender-innlegg i våre Facebook-grupper. Tegningen fungerer som ett lodd i trekningen av en overraskelse på julaften.

Tesla Owners Club Norway ønsker alle en riktig god førjulstid!

Tekst og idé: Vigdis Margrethe Løver
Foto: Cecilia Nilsson
Motiv: Lom

Legg igjen den første kommentaren