TOCNs julekalender 1. desember 2020

Artikkel

Av: Vigdis Margrethe Løver

Endelig er det desember, og nedtellingen til jul kan begynne. TOCNs julekalender blir også i år med på nedtellingen, og litt moro blir det fremover de neste 24 dagene.

Vi skal vise fram bilder fra høstens fotokonkurranse, de som ikke kom med i kalenderen for 2021. Mange flotte bilder som ligger klare til visning.

Presentasjoner av vår gode samarbeidspartnere blir det også, og kanskje det dukker fram et ekstra juletilbud fra flere av dem også?

Klubbens egne medlemmer har gitt oss sine beste tips når det gjelder bilhold, og til sist men ikke minst: en egen tegnekonkurranse for alle barn som sitter på i Teslaen og tegner på skjermene.


Kalenderen for 2021 er klar for utsending!

Ønsker du et flott TOCN-kalender for 2021, så kan du både se og bestille den via denne lenken:
https://www.tocn.no/2020/11/tesla-kalenderen-for-2021-er-klar/


Presentasjon av samarbeidspartnere:

Den aller første vi presenterer, og samtidig det nyeste tilskuddet i vår lange rekke av samarbeidspartnere, er firmaet BareVask AS.
De har tre flotte vaskeanlegg; i Holmestrand, Ingeberg på Hamar og etter hvert Sundbyfoss. Her kan det tegnes månedsabonnement, og du kan vaske bilen din så ofte du vil. Sjekk dem ut via denne lenken.

Rustbehandling via Fluid Film Antirust har vi pr. i dag samarbeid med seks verksteder, spredd rundt i Østfold, Tønsberg, Drammen, Oslo, Bergen og Sogndal. Et viktig tilskudd når det gjelder beskyttelse på vitale deler i Tesla, og spesielt viktig for alle med Model 3. Sjekk ut lenken og bestill en time. Det vil lønne seg over tid.

TOCNs egne tips og triks:
Visste du at du faktisk kan foreta EU-kontroll på enkelte av Teslas servicesentre? Pr i dag tilbys det EU-kontroll i Bærum, Drammen, Kristiansand og Stavanger. Ingen grunn til «å dra over bekken etter vann». Tesla tar godt vare på kundene sine, og utvider tilbudet hele tiden.

TOCNs tegnekonkurranse for barn i alderen 0-15 år
Endelig kan vi presentere årets store tegnekonkurranse for alle barn som liker å tegne på skjermen i Teslaen. De fleste barn har nok prøvd seg litt med både farger og streker, og sett hvor lett og morsomt det er, og hvor fint det kan bli. Nå  kan tegningene bli med i TOCNs Tegnekonkurranse. Det kan tegnes hver eneste dag, så mange tegninger man bare vil, og hver tegning fungerer som ett lodd i trekningen.

Ta et bilde av tegningen på skjermen, legg det inn i kommentarfeltet under dagens kalender, enten her – eller i et delt kalender-innlegg i våre Facebook-grupper, og bli med i konkurransen om en premie som trekkes på julaften.

Tesla Owners Club Norway ønsker alle en riktig god førjulstid!

Tekst og idé: Vigdis Margrethe Løver
Foto: Tord Meisingset
Motiv: Fjørland foran Bøyabreen

Legg igjen den første kommentaren