TOCNs julekalender 18. desember 2020

Artikkel

Av: Vigdis Margrethe Løver

Det er nok mange av oss som liker snø til jul. Bor du på et snøfattig sted, så kos deg med dagens hovedbilde, mens du skroller deg nedover dagens luke i julekalenderen.

Årets store TOCN fotokonkurranse ga oss mange bilder som vi bruker flittig. 13 av dem havnet i TOCNs kalender for 2021, og 24 av dem presenteres her i julekalenderen. Videre finner du presentasjoner av vår gode samarbeidspartnere, de beste tipsene fra vår medlemmer, og sist, men ikke minst: tegnekonkurransen for alle barn som tegner på skjermene i Teslaen.


Kalenderen for 2021 er klar for utsending!

Ønsker du en flott TOCN-kalender for 2021, så kan du både se og bestille den via denne lenken:
https://www.tocn.no/2020/11/tesla-kalenderen-for-2021-er-klar/


Presentasjon av samarbeidspartnere:

Trenger du ekstra lys, et dashbordkamera, lydisolering eller oppgradert lyd på stereoanlegget, så kontakt Bilkomponenter og se hva de har av utstyr som du ønsker i nettbutikken. Firmaet har importert, solgt og montert til biler siden 2009, og kan tilby spesialløsninger som passer perfekt til din bil. Klikk deg inn på lenken og se selv.
Se også dagens ekstra juletilbud nedenfor!

NoFuel.no holder til på Lysaker, og leverer en mengde utstyr til TOCNs betalende medlemmer, slik som ladekabler, ladebokser, trafo samt andre praktiske ting til bilen din. Digitalt parkeringsur kan du få hos NoFuel.no. En kjekk liten ting som plasseres enkelt i vinduet. Sjekk lenken og les mer om NoFuel.no.

TOCNs egne tips og triks:
La alltid Type 2 ladekabelen (den blå) ligge fast i bilen din. Da kan du lade så godt som over alt, hvis det kniper med strøm. Denne kabelen tar ikke så stor plass, og dermed lett å frakte med seg, til tross for mye annen bagasje som også må med når man drar på tur.

Ekstra Juletilbud!

Bilkomponenter gir TOCNs betalende medlemmer ekstra god rabatt ut 2020.

Signaturmedlemmer får nå 18 % rabatt på alt i deres nettbutikk. Standardmedlemmer får 15 % rabatt. Rabatten får du på varer som ikke allerede er på tilbud.

Husk å bestille dine rabatterte varer innen året er omme!
Benytt rabattkodene som du finner inne på deres medlemsfordelside hos oss.

TOCNs tegnekonkurranse for barn i alderen 0-15 år

Vi ønsker oss tegninger laget av barna på skjermen i Teslaen, og alle tegninger kan delta i konkurransen. Det kan tegnes hver eneste dag, og hver tegning fungerer som ett lodd i trekningen av en overraskelse på julaften.

Ta et bilde av tegningen på skjermen, legg det inn i kommentarfeltet under dagens kalender i et delt kalender-innlegg i våre Facebook-grupper, og skjermtegningen er med. Sett i gang.

Tesla Owners Club Norway ønsker alle en riktig god førjulstid!

Tekst og idé: Vigdis Margrethe Løver
Foto: Marthe Kolstad
Motiv: Vinter og snø

Legg igjen den første kommentaren