TOCNs julekalender 16. desember 2020

Artikkel

Av: Vigdis Margrethe Løver

I dag er det kun 8 dager igjen til jul. Begynner julestresset å ta deg, eller er du ferdig med det meste? Ta en liten pause nå, og les deg nedover i dagens luke. Kanskje er det noen overraskelser på lur.

Vi gleder oss over bildene som kom inn til høstens fotokonkurranse, presenterer et par av våre gode samarbeidspartnere, gir deg et tips fra vår medlemmer, og oppfordrer barna til å delta i skjermtegnekonkurransen.


Kalenderen for 2021 er klar for utsending!

Ønsker du et flott TOCN-kalender for 2021, så kan du både se og bestille den via denne lenken:
https://www.tocn.no/2020/11/tesla-kalenderen-for-2021-er-klar/


Presentasjon av samarbeidspartnere:

CAR SPA AUTO DETAILING i Oslo har både nettbutikk og er spesialister på kosmetiske behandlinger på biler, både innvendig og utvendig. Klikk på lenken om du ønsker å kikke i nettbutikken, eller om du ønsker en behandling av bilen din.

I Fredrikstad finner du Foliering Senter som tilbyr solfilm, foliering, dekor, Xpel og profilering til din Tesla, og de garanterer god kvalitet på arbeidet de utfører. Sjekk ut det de har å tilby på denne lenken

TOCNs egne tips og triks:
Du kan koble en førerprofil til din nøkkel, mobil og eller nøkkelkort. Når nøkkelen åpner bilen vil førersetet, ratt og utvendig speil automatisk gå inn i den innstillingen du har bestemt. Gå inn på innstillinger – lås, og så trykker du på en redigeringsknapp under den nøkkelen/mobilen du har. Der kan du velge hvilke innstillinger du ønsker førerprofilen skal ha. Og dermed er bilen klar til å kjøre ut på nye eventyr.

Ekstra Juletilbud!

Ødegården Auto har to avdelinger like utenfor Oslo, der de tilbyr et variert utvalg av service- og reparasjonstjenester for din Tesla. I forbindelse med TOCNs julekalender, gir de deg – som er betalende medlem i klubben – følgende spesialpris:

Kun kr. 900,- for bremseservice!
Servicen omfatter følgende punkter:
– Kontroll av bremsevæske
– Oppsmøring av bremser foran og bak

Du får også 20% på bremsedeler og arbeid, dersom noe i bremsesystemet må byttes.

Rabattert servicetime må bestilles innen året er omme!
Benytt skjemaet du finner inne på deres medlemsfordelside hos oss.

TOCNs tegnekonkurranse for barn i alderen 0-15 år
Har du klart å aktivisere barna i familien til å tegne på skjermen? Det kan tegnes hver eneste dag, og hver tegning fungerer som ett lodd i trekningen av en overraskelse på julaften. Legg bilde av skjermtegningen i kommentarfeltet under dagens kalender i et delt kalender-innlegg i våre Facebook-grupper. Bli med da vel.

Tesla Owners Club Norway ønsker alle en riktig god førjulstid!

Tekst og idé: Vigdis Margrethe Løver
Foto: Jon Ole Siggerud
Motiv: Gammelt møter nytt. Sørkil ved E6, Hamarøy Kommune

Legg igjen den første kommentaren