TOCNs julekalender 15. desember 2020

Artikkel

Av: Vigdis Margrethe Løver

Om det ikke er sju slag hjemmebakte julekaker i kakeboksene ennå, så er det utrolig mye godt å få kjøpt hos din lokale baker. Kok deg en god kopp kaffe, åpne en kakeboks, og sett deg godt til rette. Her er dagens luke i julekalenderen.

Vi fortsetter visningen av bilder som ble levert til høstens fotokonkurranse, med håp om å bli med i årets TOCN-kalender. Men i stedet for å bli med i årskalenderen, får bildet og fotografen være med i julekalenderen. Vi presenterer et par av vår gode samarbeidspartnere, vi gir deg et av de beste tipsene fra våre medlemmer, og til sist, men ikke minst: tegnekonkurransen for alle barn som tegner på skjermene i Teslaen.


Kalenderen for 2021 er klar for utsending!

Ønsker du et flott TOCN-kalender for 2021, så kan du både se og bestille den via denne lenken:
https://www.tocn.no/2020/11/tesla-kalenderen-for-2021-er-klar/


Presentasjon av samarbeidspartnere:

Med en flott nettbutikk og hele fem fysiske butikker rundt i landet, så er Scandic Shine AS og Bilpleiebutikken en av Norges ledende butikker innen bilpleie. Sjekk lenken og finn ut hvor butikkene befinner seg. Kanskje finner du årets julegave til deg selv og bilen nettopp her?

Hos Thon Hotel Linne i Oslo står det Tesla-ladere på rad og rekke, klare til å lade opp bilen din. Hotelloppholdet lader opp resten av deg, om du trenger litt opplading du også. Lenken fører deg inn til hotellet og du kan booke plass om du tar turen til Oslo. En hotellovernatting i hovedstaden er aldri feil.

TOCNs egne tips og triks:
Om bilen en dag plutselig ikke er kjørbar, du står langs etter en vei langt hjemmefra eller meldingene står i kø på skjermen, så kan en kjapp telefon til Tesla Roadside, veihjelp- og support-telefon være en raskere fremgangsmåte, enn å sende et spørsmål ut på en Facebook-gruppe. Tesla kan feilsøke på bilen mens de snakker med deg, resette elektronikk og bestille veihjelp eller leiebil, slik at du kommer deg videre. Nummeret du kan ringe, står på skjermen i bilen din.

TOCNs tegnekonkurranse for barn i alderen 0-15 år
Har du aktivisert barna i familien i vår store tegnekonkurranse? La barna tegne på skjermen i Teslaen, og her i vår konkurranse kan alle tegninger delta. Det kan tegnes en ny tegning hver eneste dag, og hver tegning fungerer som ett lodd i trekningen av en overraskelse på julaften. Ta et bilde av tegningen på skjermen (det kan de voksne hjelpe dem med), legg det inn i kommentarfeltet under dagens kalender, enten her – eller i et delt kalender-innlegg i våre Facebook-grupper, og barnas skjermtegninger er med i konkurransen. Sett i gang barna i dag da vel.

Tesla Owners Club Norway ønsker alle en riktig god førjulstid!

Tekst og idé: Vigdis Margrethe Løver
Foto: Henrik Thorkildsen
Motiv: Nordsideveien, Isfjorden

Legg igjen den første kommentaren