TOCNs julekalender 14. desember 2020

Artikkel

Av: Vigdis Margrethe Løver

Det er ikke for å stresse noen, men det er 10 dager igjen til jul. TOCNs julekalender har en ny luke du kan åpne. Så om du ble stresset, stress ned med dagens luke. Ha en fin dag.

Dagen bilde er fra høstens fotokonkurranse, med temaet: Tesla i naturen. Et par samarbeidspartnere blir presentert i dagens luke, og et godt tips fra våre mange medlemmer. I tegnekonkurransen på skjermen i Teslaen er det fortsatt anledning til å legge inn tegninger i kommentarfeltet. En overraskelse venter på julaften, til dem som deltar.


Kalenderen for 2021 er klar for utsending!

Ønsker du et flott TOCN-kalender for 2021, så kan du både se og bestille den via denne lenken:
https://www.tocn.no/2020/11/tesla-kalenderen-for-2021-er-klar/


Presentasjon av samarbeidspartnere:

Vår samarbeidspartner Ralo med besøksadresse i Bergen, har spennende produkter å tilby, og som du som Tesla-eier kanskje har savnet. Slik som bagasjeromsavskerming og nettbrettholdere. Sjekk ut lenken og få mer info om hva de har å tilby.

I Trøndelag, nærmere bestemt i Verdal, finner du GP Hjelde. Her kan du få blant annet solfilm, dekor, folie og lakkbeskyttelse til din Tesla med TOCN-rabatt. Dette er et firma med godt rykte i vid omkrets. Klikk inn på lenken og se hva de holder på med og hva de kan ordne for deg.

TOCNs egne tips og triks:
Når vinterkulda kommer, er det mange ting å huske på som er med på å gjøre bilholdet til en glede. Hvis du fortsatt ønsker at dørene skal åpne seg i fuktig isete vær, så er silikonstift en smart ting å benytte seg av. Smør alle gummilister med silikonstiften. Det er også lurt å tørke av våte lister, dersom du vasker bilen når det er noen minusgrader i lufta. Henger vindene igjen i gummilisten etter tørking, smør på mer silikon.

Ekstra konkurranse/juletrekning!

Vinn en gratis rustbehandling av bilen din, dersom du bestiller time innen 31. desember kl. 17:00!

Funderud Antirust (du finner dem under Fluid Film Antirustbehandling) tilbyr antirustbehandling på Teslaer, og da spesielt Model 3, som er spesielt utsatt for rust.

For å sikre et billig bilhold i mange år er det lurt å antirustbehandle bilen så fort som mulig.
De tilbyr livstidsgaranti mot gjennomrusting på biler som starter behandling før bilen er 3 år.
For biler som er mellom 3 og 10 år gamle, tilbyr de en 10 års garanti mot gjennomrusting fra datoen den behandles.
Garantien forutsetter oppfølging med 2 års intervaller.

 
Se også video om behandling av Tesla Model 3 på medlemsfordelsiden.

Time bestiller du inne på siden for medlemsfordelen, der du velger Funderud Antirust som behandlingssted.
Du er da automatisk med i trekningen om gratis behandling!

Trekningen blir gjort hos Funderud Antirust den 31. desember klokka 17:00. Du kan da vinne den behandlingen du har bestilt.

TOCNs tegnekonkurranse for barn i alderen 0-15 år 
Skjermtegninger ønskes i kommentarfeltet om deltakelsen i trekningen av en overraskelse på julaften skal bli en virkelighet. Og du som voksen har et lite ansvar der med å legge tilrette. Sett deg sammen med barnet ditt (eller naboens barn), la dem tegne alt det de ønsker på skjermen i bilen, ta et bilde av tegningen og legg i kommentarfeltet under dagens kalender, i ett av de delte kalender-innleggene i våre Facebook-grupper. Og så er plutselig tegningen med i trekningen. Lykke til!

Tesla Owners Club Norway ønsker alle en riktig god førjulstid!

Tekst og idé: Vigdis Margrethe Løver
Foto: Henrik Littauer
Motiv: Tromsø, utsikt mot Vengsøy

Legg igjen den første kommentaren