TOCNs julekalender 13. desember 2020

Artikkel

Av: Vigdis Margrethe Løver

Det er 3. søndag i advent. Dessuten er det 13. desember, og tradisjonen sier at det er Lucia-dagen. Prosesjoner med lys i håret og utdeling av lussekatter er en hyggelig og gammel tradisjon. Men det blir sikkert ikke så mange Lucia-tog i år. En annen tradisjon er TOCNs julekalender. Den kommer hver dag, som vanlig.

I dag får du et bilde fra høstens fotokonkurranse, presentasjoner av våre samarbeidspartnere, de beste tips fra medlemmene og tegnekonkurransen for barna. Er du riktig heldig dukker det også opp et spesielt TOCN-juletilbud. Lukk opp og se etter.


Kalenderen for 2021 er klar for utsending!

Ønsker du et flott TOCN-kalender for 2021, så kan du både se og bestille den via denne lenken:
https://www.tocn.no/2020/11/tesla-kalenderen-for-2021-er-klar/


Presentasjon av samarbeidspartnere:

Det er fort gjort å få en skade på bilens felger i julestria, men fortvil ikke. Vår samarbeidspartner Felgteknikk kan hjelpe deg, og de har verksted både i Oslo og i Fredrikstad. Avbalansering og sjekk av felgene gjør de også, helt gratis. Ingen grunn til å vente lenger med å få den irriterende skaden fikset. Klikk inn på lenken.

VIP Trafikkskole i Sarpsborg har mange forskjellige kurs og gode priser til TOCN-medlemmer. Her kan du få opplæring i kjøring med tilhenger B96/BE, men ungdommen i familien kan også få kjøreopplæring med rabattert pris. Sjekk ut og bestill i dag.

TOCNs egne tips og triks:
Slik får du aller best ladeeffekt på Supercharger:
1. Batteriet må være varmt nok.
2. Du må ha lav SoC (State of Charge). Det betyr at batteriet må være tomt nok. Jo tommere batteri, jo høyere ladeeffekt.
3. Du bør unngå å dele ladestolpepar. Altså: ikke lade på 1A om det står en bil på 1B. Gjelder ikke de nye V3-laderne.

TOCNs tegnekonkurranse for barn i alderen 0-15 år
Tegnekonkurransen fortsetter og vi bare venter på at det skal legges skjermtegninger i kommentarfeltet under dagens luke. Nisser, julepakker, juletrær med lys og Teslaer er noen av ideene som kan gis til barna når de prøver seg med streker på den store hvite skjermen. Tegningen legges i kommentarfeltet under dagens kalender, i ett av de delte kalender-innleggene i våre Facebook-grupper. Alle tegninger mottas med takk, og alle tegninger blir med i trekningen av en overraskelse på julaften. Ny tegning hver dag er det samme som en ny sjanse i trekningen. Bli med. 

Tesla Owners Club Norway ønsker alle en riktig god førjulstid!

Tekst og idé: Vigdis Margrethe Løver
Foto: Tore Baardsen
Motiv: Fra Evje

Legg igjen den første kommentaren