TOCNs julekalender 12. desember 2020

Artikkel

Av: Vigdis Margrethe Løver

I dag er vi faktisk halvveis i nedtellingen i vår julekalender. Og skal det bakes Lussekatter til i morgen, så er det bare å sette i gang. Men åpne luken i vår julekalender først.

I dagens luke viser vi fram et bilde fra vår fotokonkurranse. Fine bilder er alltid moro å vise fram. Et par samarbeidspartnere og kanskje et bra adventstilbud får du også. De aller beste tipsene kommer fra våre medlemmer, og tegnekonkurransen for alle barn er fortsatt med. Så kom igjen, bli med!


Kalenderen for 2021 er klar for utsending!

Ønsker du et flott TOCN-kalender for 2021, så kan du både se og bestille den via denne lenken:
https://www.tocn.no/2020/11/tesla-kalenderen-for-2021-er-klar/


Presentasjon av samarbeidspartnere:

Hos Randesund Trafikkskole i Kristiansand kan du, som har tilhengerfeste på din Tesla, få opplæring på automatgiret bil og tilhenger klasse B96/BE. Trafikkskolen lover en god tilpasset undervisning og gøy under opplæringen. Klikk på lenken og meld deg på.

Carinas Teslaskuff er kanskje et av de ekstra produktene til bilen din som er den mest praktiske. Til det åpne rommet under skjermen i Model S og Model X, har Carina Larsen laget en liten skuff, den er håndsydd, og den passer helt perfekt. Har du ennå ikke skaffet deg en slik skuff, så anbefales den. Kikk inn på lenken så ser du alle valgene du har.

Se også spesialtilbudet som du finner i luke #3 i årets julekalender!

TOCNs egne tips og triks:
Når du kjører inn på en Tesla Supercharger, så må du passe på at du rygger inn på riktig stolpe. Systemet er slik at stolpene er nummererte, og A og B deler effekt. Derfor, om det står en bil på lader 1A, og du kobler deg til 1B, så vil du risikere å motta lavere effekt enn om du sto alene på laderparet. Derfor er det lurt å finne et ledig par. Dette gjelder ikke de nyeste superchargerne, V3. Der er det lik effekt på alle stolpene. Men da må bilen kunne lades via CCS.

TOCNs tegnekonkurranse for barn i alderen 0-15 år
Sett barna foran skjermen i Teslaen og finn fram til tegneprogrammet. Alle farger, tykke og tynne streker, bare venter på å bli brukt. Snart kan det trylles tegninger frem av barnehender, og tar du som voksen et bilde av skjermtegningen, kan den legges i kommentarfeltet under dagens kalender, i ett av de delte kalender-innleggene i våre Facebook-grupper. En ny tegning hver dag, blir et lodd i trekningen av en overraskelse på julaften. Så tegn i vei.

Tesla Owners Club Norway ønsker alle en riktig god førjulstid!

Tekst og idé: Vigdis Margrethe Løver
Foto: Kasper Christiansen
Motiv: Unplugged Performance på Supercharger i Lillesand

Legg igjen den første kommentaren