TOCNs julekalender 11. desember 2020

Artikkel

Av: Vigdis Margrethe Løver

Fredagen siger innover oss, og mange tar seg en deilig hvilestund i godstolen. Dagens luke i TOCNs julekalender inneholder mange tips å glede seg over. Åpne opp og kikk inn.

Vi fortsetter visningen av noen av bildene som kom inn til høstens fotokonkurranse, presentasjoner av vår gode samarbeidspartnere, de beste tipsene fra vår medlemmer, og sist, men ikke minst: tegnekonkurransen for alle barn som tegner på skjermene i Teslaen.


Kalenderen for 2021 er klar for utsending!

Ønsker du et flott TOCN-kalender for 2021, så kan du både se og bestille den via denne lenken:
https://www.tocn.no/2020/11/tesla-kalenderen-for-2021-er-klar/


Presentasjon av samarbeidspartnere:

Alf Prøysen synger om at alle har et søskenbarn på Gjøvik. Vi TOCN-medlemmer har Poleringskongen på Gjøvik. Et bilsenter i Mjøsregionen som tilbyr alt fra full vasking av bilen din både innvendig og utvendig, til lakkbehandling og reparasjoner. Så kikk inn på lenken. Kanskje det er dit bilen din skal før jul?

Og når bilen din er ferdig shinet opp, er det kanskje nye matter som står for tur. Da er veien kort til vår samarbeidspartner Svensk Mattdesign. De kontaktes på nett, og sender over hele Norge. Og ønsker du litt ekstra pynt på mattene, så broderer de også logo og tekst. Sjekk ut lenken her, og julegaven til bilen din er snart klar.

TOCNs egne tips og triks:
Det å klargjøre bilen før kulda setter inn, er en god ting. En av de viktige tingene å huske på, er å slå av den automatiske innfellingen av speilene. Det kan fort bli en veldig vond lyd når speilene knekker opp isen som har lagt seg i løpet av natten, og plutselig er hele automatikken ødelagt. Vi trenger sidespeilene våre intakte, og når varmen kommer tilbake til våren, kan auto-innfellingen settes på igjen.

TOCNs tegnekonkurranse for barn i alderen 0-15 år
Tegning på skjermen i Teslaen er en morsom aktivitet. Her kan det komme både julenissen og biler i flotte streker og farger. Ta bilde av kunstverket til barnet ditt og legg det i kommentarfeltet under dagens kalender, i ett av de delte kalender-innleggene i våre Facebook-grupper. Da teller den med som et lodd i trekningen av en overraskelse på julaften. Om barnet tegner en ny tegning i morgen, så teller den med også. Bli med på førjulsmoroa.

Tesla Owners Club Norway ønsker alle en riktig god førjulstid!

Tekst og idé: Vigdis Margrethe Løver
Foto: Vigdis Asbjørnsen 
Motiv: Tesla i solnedgang

Legg igjen den første kommentaren