Fotokonkurranse: TOCN-kalenderen 2021

Artikkel

Av: Vigdis Margrethe Løver

Kanskje sitter du med årets vinnerbilde, tatt på ferieturen rundt i Norges land denne sommeren? Nå har du sjansen til å bli med i høstens fotokonkurranse, der de beste bildene vil pryde TOCNs kalender for 2021.

Motivene som ønskes er selvfølgelig din fantastiske Tesla – midt i den storslagne norske naturen.

Siste frist for deltakelse, er 4. oktober 2020, kl. 23:59.

Her kan du se kalenderen for 2019.

12 vinnere
12 av de beste bildene blir med i TOCNs kalender for neste år, 2021, så her gjelder det å sende inn premium-bilder. Vi så tydelig den store fotogleden blant Tesla-folket, da vi arrangerte forrige fotokonkurranse. Det var utrolig mange flotte bilder å velge mellom til fjorårets TOCN-kalender.

Husk breddeformat!
Bli med og send inn dine beste beste bilder. Det er ingen begrensning på antall deltakerbilder, men bildet må være i breddeformat. Altså ikke tatt på høykant.

Intet spesielt tema denne gang, men Tesla og naturen må være i fokus. Premien er en nydelig kalender og en overraskelse til de 12 som får bildet sitt med.

Regler:

1. Alle kan delta med så mange bilder de ønsker, gjerne fra arkivet til den enkelte. Hvert bilde bør være i så stort format som det lar seg gjøre (maksimalt 25 MB pr. bilde). Send inn ett og ett bilde. Alle bilder sendes inn via opplasting i skjemaet nedenfor.

2. Innsendte bilder vil kun bli benyttet i konkurransesammenheng (artikler og kalender) og på Tesla Owners Club Norways egne Facebook-grupper og nettsider. Fotografen får sitt navn nevnt ved bruk av bildet (eller anonymt, dersom det ønskes).

Alle bildene blir juryert av TOCN-styret som har flere skarpe fotografer med god teft for et godt bilde.

Husk at alle bilder som deltar i konkurransen, stilles til TOCNs disposisjon.

Dersom du opplever problemer med innsending av bilder, kan du kontakte oss her: konkurranse@tocn.no.

Konkurransen er nå over i utvelgelsesfasen.

1 kommentar

Legg igjen din kommentar