Invitasjon til to treff i september (eksterne)

Artikkel

Av: Roger Kolbu

I forbindelse med klubbens medlemskap i KNA (Kongelig Norsk Automobilklub), samt vår plass i KNA Klubbforums arbeidsgruppe, inviteres TOCNs medlemmer til to treff denne måneden.


Treff # 1:
Tyrigrava – torsdag 17. september fra kl. 18:00

OBS!
Dette arrangementet ble dessverre kansellert av KNA 9. september kl. 15:19.
Vi beklager.

Det første treffet finner sted ved Tyrigrava, som er KNA sine klubblokaler (under oppussing).

Det vil bli dekksparking, kort informasjon om KNA Klubbforum, litt lengre informasjon om Tyrigravas framtid og mulighet for å kjøpe mat og drikke. Ta med egen Antibac og praktiser 1-meters regelen!

Torsdag er nå i ferd med å bli etablert som den tredje ukentlige treffdagen på Tyrigrava. På tirsdager er det Amcars, på onsdag MC og altså på torsdager – entusiastbiler av alle slag.

Ingen forhåndspåmelding nødvendig.

Plassen på Tyrigrava er imidlertid begrenset, så det stopper seg selv med hensyn til maksimalt antall deltakere på ett arrangement. Vær derfor forberedt på at det kan være fullt, spesielt hvis du kommer sent. En fattig trøst er da den hyggelige kjøreturen langs Gamle Mossevei.

Velkommen!

Hilsen
NSK og KNA Klubbforum


Treff # 2:
Prestmarken Bil – lørdag 19. september (oppmøte Høvikodden kl. 11:00)

Bli med på hyggelig kjøretur til et av Norges fineste bilanlegg

OBS! SE LENGER NED FOR PÅMELDING!

NSK arrangerer kjøretur fra Høvikodden lørdag 19. september kl. 11.00. Turen går til Prestmarken Bil på Helgelandsmoen. Det blir en veldig hyggelig kjørerute via Tranby, Sylling, Skaret og via Norderhov til Helgelandsmoen på Røyse. Vel fremme blir det omvisning på deres flotte anlegg – både på det moderne verkstedet og i bilanlegget.

Bilforretningen er jo kjent fra lang tid tilbake, og fra da de lå på Vik i svingen ved Tyrifjorden. Det nye anlegget på Helgelandsmoen, inne på det tidligere militærområdet, flyttet de inn i juni 2019.
https://prestmarkenbil.no/index.php

Prestmarken Bil serverer pizza, griller pølser, og det blir drikkevarer og kaffe/te. I og med matservering fordrer dette påmelding. Gratis servering. Anlegget er stort, og vi kan derfor dele oss i mindre grupper og overholde Covid-19-bestemmelsene. Vi må allikevel sette grenser m.h.t. Corona, så derfor også nødvendig med påmelding. Vi tar sikte på å ankomme Prestmarken Bil ca. kl. 12.30, og avslutter der ca. kl 14.30, eller så lenge den enkelte måtte ønske.

Hyggelig kjørerute hjemover via nydelig landbrukslandskap over Røyse og fram til Vik.

Du melder deg på ved å gå inn på: www.sportsvogn.no eller via mail: spaulini@online.no.

Vennligst fyll ut navn på fører og eventuelt co-driver.

Påmeldingsfrist: Torsdag 10. september.

Eventuelle spørsmål kan rettes til Stein Pauli Nilsen, tlf.: 920 39 421 eller via mail: spaulini@online.no.

Hilsen
Norsk Sportsvognklubb/Alpinacars Norway

Legg igjen den første kommentaren