Endelig! Tesla er klare med oppgradering av HW2,5 til 3 for Model 3-eiere

Artikkel

Av: Satheesh Varadharajan

Vi kan endelig melde at Tesla nå tilbyr HW3-oppgraderinger for norske Model 3-eiere. Da det er mange som har sett frem til å få dette på plass, ber Tesla om at eiere venter på invitasjon i appen før de forsøker å booke time.

Vent på din plass i køen
Oppgraderingen vil skje puljevis for eiere som har dette til gode, og siden det er snakk om mange biler, vil dette skje gradvis over de neste månedene. Eierne dette gjelder, vil fortløpende motta en invitasjon gjennom Tesla-appen når de selv kan booke servicetime for oppgraderingen.

Det er altså ikke mulig å få oppgraderingen gjort før det er din plass i køen. Tesla forsøker å tilby dette til alle så raskt som mulig. Vi oppfordrer derfor alle til å vise forståelse og tålmodighet.

Kilde for ECU-bilde: System Plus