Trenger ditt sykehus respiratorer? Meld din interesse her!

Artikkel

Av: Satheesh Varadharajan

Som flere kanskje har fått med seg, så ønsker altså Elon Musk og Tesla å bistå sykehus og institusjoner med hjelp i disse corona-tider. Det er flere steder i landet som har behov for respiratorer. Tesla Owners Club Norway ønsker å bistå og gjøre det vi kan for å hjelpe i denne vanskelige tiden.

Vi ønsker med dette å legge til rette for dem som har et akutt behov for respiratorer, om å melde sin interesse her. Fyll ut skjemaet nedenfor – og vær presis med informasjon og kontaktdetaljer. Vi oppfordrer som nevnt sykehus og institusjoner med akutt behov om å melde sin interesse.

VIKTIG! Vi skal kun videreformidle ønsket, og forespørselen av respiratorer og kan på ingen måte garantere at dere vil kunne få. De av dere som eventuelt blir plukket ut, vil få en direkte henvendelse fra Tesla.


For styret,
Satheesh Varadharajan
President og styreleder

Foto: Roger Kolbu (TOCN)