På turné med TOCN og Dekkmann

Artikkel

Av: Vigdis Margrethe Løver

Dekkmann reiste for aller første gang på turné til Oslo, Trondheim og Bergen, og styret i Tesla Owners Club Norway dro sammen med dem. En helt ny måte å treffe kundene på, syntes de alle sammen, og dette var noe som ga mersmak.

Bergen var siste stopp på denne vinterens turné for Dekkmann. Pizzaene smakte bra for dem som møtte fram, like etter endt arbeidsdag: Kaffeautomaten fikk også kjørt seg god og varm.

Samtalene rundt i Dekkmann-butikken viste veldig tydelig at her var bilinteressen på topp. Alle fikk de, i løpet av kundekvelden, stor forståelse om at det ikke var om å gjøre å ha en av de kuleste hjulpakkene som var det viktigste og riktigste valget, men derimot å ha den beste hjulpakken for akkurat deres bil.

– Ekstra gøy er det å kunne reise rundt og presentere servicetjenester som er spesielt ønsket fra TOCN. Det dreier seg om hjulstillingskontroll, aircondition-service, EU-kontroll og bremseservice. Og det aller nyeste vi har nå, er Quick Fix til kr 200.-. Denne har vi laget for å sjekke om det er behov for en stor hjulstillingskontroll, forteller Glenn Smith. Han er salgssjef hos Dekkmann, og tok seg litt tid til å snakke med TOCN-journalisten i Bergen den siste dagen på turneen.

Dekkmann hadde disse folka med på turné, og kompetansen når det gjelder dekk og felg er meget høy hos denne gjengen. Fra venstre: Tor Ole Hjellum, bilserviceansvarlig hos Dekkmann, Satheesh Varadharajan, leder i TOCN, Glenn Smith, salgssjef hos Dekkmann, Rune Andersen, felgspesialist og Thorleiv Dalen Hauknes, produktsjef hos Dekkmann.

– Vi er veldig godt fornøyd med fremmøtet både i Oslo, Trondheim og i Bergen. Her møter det genuint interesserte på treff, og derfor er det mye mer teknisk snakk her enn det vi kan gjøre til daglig, fortsetter Glenn Smith. I Bergen var de fremmøtte ekstra ivrige til å komme med gode spørsmål til Dekkmann-folkene, og alle fikk svar med inngående informasjon. Selv om det er blitt mange Dekkmann-sentre rundt omkring i Norge, så er det foreløpig 12 av avdelingene som har fullt tilbud til kundene.

Glenn Smith, salgssjef hos Dekkmann, informerer om siste utvikling innen dekk og gode råd til medlemmene.

Dekkmann synes det var spesielt gøy å reise rundt denne vinteren og vise fram de fine nye lokalene i Trondheim og Bergen. Kun et par uker har disse vært i drift før kundekveldene, og dem som møtte opp fikk se både butikken og verkstedene på begge plassene. Store lyse lokaler med alle typer verktøy, og flotte butikklokaler med utstillinger av felger og visninger på storskjerm.

Satheesh Varadharajan, leder i TOCN, fortalte om klubbens arbeid før Dekkmann-teamet tok over kveldens videre presentasjon av dekk og felger.

– Det har vært utrolig moro å følge med på reisen rundt til Dekkmann-sentrene. Vi har fått veldig gode tilbakemeldinger fra våre betalende medlemmer som har møtt fram. Jeg oppfordrer alle til å bruke oss i TOCN. Vi er til stede for medlemmene våre, fortalte Satheesh Varadharajan, leder i klubben, til medlemmene som møtte opp.

Dekkmanns felgspesialist, Rune Andersen, gir et særdeles godt innblikk i de ulike typer felger, og hvordan de blir laget.

Pr. dags dato har TOCN 5550 betalende medlemmer, og er den aller største offisielle Tesla-klubben i verden. Det befinner seg snart 50.000 biler av merket Tesla i Norge. Siden starten, da de første Teslaene kom til Norge, har TOCN opparbeidet seg en solid kunnskap om bilene. Klubben har også fått et unikt og godt samarbeid med Tesla Norge. Treff av mange ulike slag vil bli arrangert mange steder fremover.

Dekkmann i Bergen viste fram helt nye lokaler på den siste Dekkmann-kvelden for betalende TOCN-medlemmer. Muligheten for flere kundekvelder er det absolutt, så følg med.

Tekst og bilder: Journalist Vigdis Margrethe Løver og Roger Kolbu, TOCN

Du blir tatt godt imot på Dekkmanns nye avdeling på Minde i Bergen.

Legg igjen den første kommentaren