Viktige oppdateringer i Autopilot software v2019.40.2.2

Artikkel

Av: Satheesh Varadharajan

Tesla har sendt ut en epost til eiere med viktig informasjon rundt oppdatering til v2019.40.2.2 av Autopilot software. Vi gjengir den i sin helhet her:

Vår siste software-oppdatering introduserer endringer til noen Autopilot-funksjoner som vil påvirke hvordan de virker i din Model X. Disse endringene er pålagt for å møte Europeiske reguleringer og vil kun påvirke noen Model S og Model X, da de fleste Teslaer med Autopilot allerede har denne funksjonaliteten. Vi er skuffet over kravene regulatorne har valgt å pålegge og begrense effekten av disse funksjonene, og vil jobbe for at full funksjonalitet skal gjenopprettes.

Disse endringene setter begrensninger for noen av funksjonene du er kjent med, så vi har laget et sammendrag over oppdateringene for å sikre at du vet hva som forventes når du bruker Autopilot:

  • Auto Lane Change vil være begrenset for bruk på delte veier med to eller flere kjørefelt i begge retninger.
  • Når Auto Lane Change er aktivert og indikatoren er slått på, vil bilen vente minst ett og et halvt sekund før den starter filskifte, og vil vente opptil fem sekunder før den avbryter hvis filskifte ikke har vært mulig å starte.
  • Hvor langt rattet kan vris mens du bruker Autosteer reduseres, og kan påvirke din bils evne til å manøvrere kurver eller holde seg innenfor kjørebanen, noe som krever at du handler.
  • Summon vil kreve at du befinner deg innenfor seks meters avstand fra bilen for å fungere.
  • Du vil få en påminnelse om å holde på rattet hvis hendene dine ikke oppdages på rattet på 15 sekunder.

Du kan også lese om disse endringene i ‘Release Notes’ fra berøringsskjermen din ved å trykke på Tesla ‘T’ og velge ‘Release Notes’.

Med vennlig hilsen,
Tesla teamet

Legg igjen den første kommentaren