TOCNs julekalender 18. desember 2019

Artikkel

Av: Vigdis Margrethe Løver

Supertilbud på medlemskap i TOCN
Det nytter ikke å forlange sommer ved juletider. Desember måned er og blir en frostmåned. Derfor er det utrolig godt å kunne «varme» seg litt på alle de gode tilbudene som finnes akkurat nå. Ja, TOCNs tilbud til alle de som ennå ikke er blitt betalende medlemmer, varmer jo skikkelig godt på en kald frostdag. Et tikronerstilbud du aldri har sett maken til, og som kan benyttes helt fram til nyttårsaften kl. 24.00. Bli med da vel!

Bli betalende medlem i TOCN, Tesla Owners Club Norway, og betal kun kr 10,- for et helt år. Ordinær pris er kr 365,- pr år.

Bruk denne lenken og gi deg selv en fantastisk billig julegave med utrolig mange fordeler.

TOCN presenterer en helt ny samarbeidspartner, Oscar & Hamish:

Oscar & Hamish holder til i England, og spesialiserer seg på lekre reisevesker og bagger som er tilpasset lagring i både frunk og trunk på de ulike Tesla-modellene.
Vi har fått på plass en gunstig avtale, hvilket gir gode rabatter til betalende TOCN-medlemmer. Ta en titt!

TOCNs juletips i en hektisk hverdag
Skal du dra på langtur i julen, så kan det være greit å laste ned appen «abetterrouteplanner.com». Der legger du inn reiseruta di, og da finner den din reiserute med innlagte ladestopp og kalkulerer forbruk og tidsbruk på en enkel måte. Dine egne pausestopper kan du jo legge til, så vet du på forhånd hvordan langturen vil forløpe. God tur med riktig app.

Tesla Owners Club Norway ønsker alle en riktig god førjulstid

Tekst og Idé: Vigdis Margrethe Løver
Foto: Thilo Bubek