TOCNs julekalender 17. desember 2019

Artikkel

Av: Vigdis Margrethe Løver

Supertilbud på medlemskap i TOCN
I dag er det 7 dager igjen til jul, og 14 dager til nyttårsaften. Skikken med å gi julegaver har vi arvet fra antikkens Roma, så gavetradisjonen har vart veldig lenge. Det er derfor i god gammel tradisjon at TOCN i år «nesten» gir bort et medlemskap til alle Tesla-eiere som ikke allerede er medlem. Kun 10 kroner for et helt år. Det kan vel kalles en gavepakke. Tilbudet gjelder helt fram til 31. desember kl. 24.00, så her er det bare å gripe tak med begge hender og bli med i gavedrysset.

Bli betalende medlem i TOCN, Tesla Owners Club Norway, og betal kun kr 10,- for et helt år. Ordinær pris er kr 365,- pr år.

Bruk denne lenken og gi deg selv en fantastisk billig julegave med utrolig mange fordeler.

TOCNs samarbeidspartnere med juletilbud:
TOCN har utfordret våre samarbeidspartnere nå i førjulstiden. ER du ikke allerede medlem i TOCN, så bli det i dag og nyt godt av alle tilbudene.

Felgteknikk, som holder til i Oslo og i Fredrikstad, har gode tilbud til TOCN-medlemmer hele året. I vår julekalender ønsker Felgteknikk å tilby 15 % rabatt på reparasjon av felger, helt fram til 20. desember, som er deres siste åpningsdag før jul.

Dette blir helt eksklusivt for TOCN sine medlemmer i desember. Rabatten gjelder for alle typer arbeid utført ved Felgteknikk sine avdelinger i Oslo eller Fredrikstad, og er 5 % mer enn deres “vanlige” medlemsrabatt. Nå gis den som en ekstra god julerabatt, eller som de selv sier: en “høytidsrabatt”.

Du finner alt om Felgteknikk på deres medlemsfordelside.

TOCNs juletips i en hektisk hverdag
Ladetipsene når du har det travelt og det er mange som vil lade på samme tid, er ganske greie. Bilen din lader hurtigst før den oppnår 80 %. Har du nådd 80 % kan du trygt overlate ladeplassen til nestemann i køen. Du har nok til å komme deg videre. De siste 20 % opp til 100 % vil ta veldig lang tid, og er helt unødvendig for de aller fleste. Du rekker veldig fint til neste superlader på det du har fått inn på batteriet allerede. Står du for lenge etter at batteriet er fullt, blir du belastet med «Idle Fee», og det blir du også varslet om i appen din.

Tesla Owners Club Norway ønsker alle en riktig god førjulstid.

Tekst og idé: Vigdis Margrethe Løver
Foto: Kjell Roar Bjørnsen