TOCNs julekalender 9. desember 2019

Artikkel

Av: Vigdis Margrethe Løver

Supertilbud på medlemskap i TOCN
Har du sikret deg medlemskap i TOCN? Hvis ikke, så er det nå du må utnytte dagens supertilbud. Men rekker du det ikke i dag, så gjelder supertilbudet helt fram til 31. desember kl. 24.00:

Bli betalende medlem i TOCN, Tesla Owners Club Norway, og betal kun kr 10,- for et helt år. Ordinær pris er kr 365,- pr år.

Bruk denne lenken og gi deg selv en fantastisk billig julegave med utrolig mange fordeler.

TOCNs samarbeidspartnere med juletilbud og i dag er det CONLOGO sin tur:
Conlogo fører mange merkevarer, spesielt til både bil og båt. Noen av merkene de har er CarPro, Menzerna, Rupes, Modesta, Tuga Chemie og Swissvax. I våre to nettbutikker er det i desember måned en julerabatt til betalende TOCN-medlemmer på hele 25%.

Koden finner du ved å logge deg inn på deres partnerside hos oss. Gjelder frem til 01.01.2020 i begge nettbutikkene  www.conlogo.nowww.swissvax.no 

Koden legges inn i handlekurven og kan ikke kombineres med andre rabatter, og vil i tillegg gå ut i fra veiledende pris om CONLOGO skulle ha en kampanje.

TOCNs juletips i en hektisk hverdag:
Opplever du at ryggekameraet ditt er umulig å se noe i? Det hender som oftest nå på vinterstid med mildvær, slaps og salt på veiene. Den lille kameralinsa finner du som en liten kule som stikker ut like under der du åpner bagasjelokket. En pekefinger kan fjerne skitten, men da er det veldig lett å skrape opp linsen. Derfor kan det være ganske lurt å ha å ha en liten sprayflaske med litt spylervæske, og spraye lett på linsen. Mulig at en myk klut kan være til litt hjelp også, om skitten har satt seg riktig godt fast. God sikt alle veier er et must. God juletur!

Tesla Owners Club Norway ønsker alle en riktig god førjulstid

Tekst og idé: Vigdis Margrethe Løver
Foto: Jon Otto Sund

Legg igjen den første kommentaren