TOCNs julekalender 10. desember 2019

Artikkel

Av: Vigdis Margrethe Løver

Supertilbud på medlemskap i TOCN
Har du tenkt å lage pepperkakehus i år? Kanskje du skal gjøre en liten vri, og lage Teslas Cybertruck i pepperkakedeig?

Vi er jo alle blitt trollbundet av denne pickupen, og ekstra trollbundet blir vi også av TOCNs cyber-juletilbud i år. For bare 10,- kroner kan du tegne et årsmedlemskap i TOCN. Supertilbudet gjelder helt fram til 31. desember kl. 24.00.

Bli betalende medlem i TOCN, Tesla Owners Club Norway, og betal kun kr 10,- for et helt år. Ordinær pris er kr 365,- pr år.

Bruk denne lenken og gi deg selv en fantastisk billig julegave med utrolig mange fordeler.

Vi presenterer en TOCN samarbeidspartner EV Services:
I Bergen, like ved Tesla Kokstad, finner vi EV Services, og de gir hele 15 % rabatt til alle som tegner seg som Signaturmedlemmer. På innmeldingsskjemaet kan du krysse av for å bli Signaturmedlem i TOCN. Standardmedlemmer får 10% rabatt.

Dette er et verksted som har bred kompetanse på elbiler, og spesielt Tesla. Her kan du få full service på Teslaen din, uansett alder og km-stand. Ellers utføres det hjulstillingskontroll, EU-kontroll, småreparasjoner og installasjon av det ekstrautstyret som du ønsker deg i julegave.

TOCNs juletips i en hektisk hverdag:
Skal du ut og kjøre en kald desemberdag, og det viser seg at veiene er blitt glatte av underkjølt regn og strøbilen ikke har kommet dit du bor: sett bilen i Regen Low. Da går ferden litt stødigere, og bilen sklir ikke så lett. På Tesla Model 3 og andre nyere Tesla-modeller, hjelper det å sette bilen på innstillingen «Chill». God tur og kjør forsiktig på isglatte veier.

Tesla Owners Club Norway ønsker alle en riktig god førjulstid

Tekst og idé: Vigdis Margrethe Løver
Foto: Marius Valen

Legg igjen den første kommentaren